reklama
M
MariaOla
Gość
dr Eduard Estivill, Sylvia de Bejar
Uśnij wreszcie!
Jak pomóc dziecku zasnąć
Jeśli, któraś by chciała taką ksiązkę w pdf na maila to chętnie prześlę.
Uśnij wreszcie!
Jak pomóc dziecku zasnąć
Jeśli, któraś by chciała taką ksiązkę w pdf na maila to chętnie prześlę.
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Sciagnelam sobie ta ksiazke, bo cos za glosno o niej bylo i stwierdzilam, ze chyba warto do niej zajrzec. Ale jakos ciezko zmusic mi sie do czytania na komputerze, zdecydowanie bardziej wole papier. Widzialam ja na Allegro za 20 zl. Moze sie skusze.
Ewa- Elexi
Mamy styczniowe 2007
ja również ściagnęlam sobie w PDF - "język niemowlat" ale to książka po którą jeszcze nie raz każda z nas sięgnie na pólkę mając już maluszka
zakupilam na Allegro -koszt książki + wysyłka 19 zł
ceny w księgarniach -sama książka 35 zł
zakupilam na Allegro -koszt książki + wysyłka 19 zł
ceny w księgarniach -sama książka 35 zł
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
a ja sobie ta ksiazeczke zaczelam drukowac :-) mam polowe juz, stweirdzilam ze wydrukuje bo pewnie bede po niej mazac, cos zaznaczac itp :-) ale jeszcze nie zaczelam czytac :-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
W ostatnim kalatogu "Klubu dla Ciebie" jest ta ksiazka za 9,90 i jest jeszcze 2 czesc. "Jezyk dwulatka", no i strasznie mnie kusi, chyba ja zamowie. Koszty przesylki to 5,95 wiec i tak taniej niz najtansza jaka na Allegro znalazlam, a pewnie do tej ksiazki domowie cos jeszcze. moze juz jakis prezent dla Tatty czy Dziadka na swieta? Oni kochaja ksiazki.
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Ja ja pochlonelam... i teraz jest w lapkach innej mamy lipcoweczki z tego roku, podobno bardzo jej pomogla jak ja odzyskam to powoli znowu ja poczytam..
M
MariaOla
Gość
A ja tę książkę połknęłam jakiś czas temu .... i pewnie powtórzę lekturę jak już będę sapać jak lokomotywa i będę się nadawała tylko do leżenia ;-)
reklama
Podziel się: