Też tak miałam w 1 ciąży z efektem 30kg na plusie, w drugiej sobie aż tak nie pozwalałam i przytyłam 20kg a teraz mam nadzieję że nie będę jadła w nocy i przytyje mniej hehe (bo jak się przebudzilam na siku to w drodze powrotnej o lodówkę zahaczalam hehe)W pierwszej ciąży pracowałam fizycznie, więc często czułam się głodna. Do tego często sobie pozwalałam, bo przecież „w ciąży jestem”. Efekt? Ponad 20 kg na plusie. Nigdy więcej! Teraz się nie głodzę i zachcianki też miewam, ale generalnie staram się pilnować, bo znając moje ciało, dziewięć miesięcy zaniedbań będzie nade mną wisiało przez kilka lat.
reklama
MamaXTrzy
Fanka BB :)
[emoji23][emoji23][emoji23] na zdrowie[emoji16]Dobra, jednak wiem od czego xDZobacz załącznik 862257
Ja jeszcze nic nie przytylam czasmi waga pokazuje 1 kg więcej raz mniej ale cycki juz dwa rozmiary większe i czuje sie taka większa. A nie odmawiam sobie niczego[emoji16]
Anet29
Dobra, jednak wiem od czego xDZobacz załącznik 862257
Ooo jeju <3 ja tez chce takie chyba pierwszy raz w zyciu tak mam ze wole jesc zapiekanki, hamburgery itp niz lody haha
Sabi32
Ja rok temu powiekszylam piersi z totalnej deski...najlepsza decyzja w zyciu i w koncu brak kompleksow w tym temacie a teraz w ciazy, piersi rosna dodatkowo i w efekcie nie wiem co to bedzie za pare miesięcy...W pierwszej ciazy niczego sobie nie zalowalam ciastka, fast foody, smażone ryby, zupki chińskie efekt z z 48 wskoczylam na 76 . Cierpi ciało jak się źreć chciało
Niestety 8 kg mi zostało do 2.5 roku po cc
W drugiej ciąży waga startowa 56 mimo, że jadłam w miarę zdrowo i regularnie to D.upa mi z tego wyszła waga końcowa 74 jestem 2.5 m po drugim cc waze 63
Jeszcze 3.5 miesiąca i zaczynam walczyć. O swoją wagę wyjściową z przed pierwszej ciąży
Pewnie nie dam rady, brzuch mam mega, D.upsko też, żylaki, rozstępy u brak piersi Chyba się zgłosze do programu Sekrety lekarzy czy jakoś tak
U mnie była tragedia po ciąży, piersi opadły I były bardzo skorkowate. Teraz znowu jest ładnie, oby już tak zostało ech.A co do jedzienia, takze musze sie pilnowac, no mam trzy ciaze za soba i w kazdej tylam duuuuzo...teraz startuje z 59kg, tylko jak sie powstrzymac od zachcianek :/
reklama
Podziel się: