reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jastrzębie Zdrój

• Starter tematu mineralnakocica
  • Rozpoczęty
Hej. Do pokoiku jeszcze daleko, bo jeszcze nie wszystko skompletowane. Ale jak będzie to się pochwalę. Widzę właśnie, że mam identyczne łóżeczko:-) Materacyk muszę dokupić, czekam na zamówioną pościel.
Jak się czujesz?? Jeszcze się nie wybierasz do rodzenia??;-)
Upał straszny, pewnie tak samo cierpisz jak ja. No nic, odezwę się znów jak będę miała się czym chwalić;-) Pozdrawiam:happy2:

reklama
Hej ja dalej 2w1 i na razie nie zanosi się na zmiany a już bym chciała bo strasznie mnie kręgosłup łamie no cóż na jutro mam dopiero termin ale coś mi się zdaję że przenoszę małą tak jak to było ze mną :) można powiedzieć rodzinne :) hehe
a co tam u Ciebie jak samopoczucie dobrze że chociaż te upały ustały i jest czym oddychać :)
oki lecę bo goście przyszli
powodzenia :)

Hej. Myślałam, że już się dawno rozpakowałaś, bo cisza z twojej strony:-) U mnie też się nie zapowiada na zmiany. Wczoraj byłam na kontroli i nic się nie dzieje. Mi zostały jeszcze 3 tygodnie do terminu, ale szczerze mówiąc wolałabym chyba przenosić. Też byłam po terminie, więc może tak będzie;-). Wolałabym iść na planowany poród, bo boję się, że m będzie w pracy, sama zostanę i nie będę miała jak dojechać.

A wracając do szpitala w Żorach, nie wiesz przypadkiem jakie opinie ma tam oddział neonatologii????
Odezwij się koniecznie jak już będziesz po, chętnie zobaczę Malutką. Pozdrawiam:happy:

Do góry