Roszpunka no właśnie to jest to jeżeli chce się gdzieś dalej rodzic trzeba wyjechać już na początku skurczów, a te skurcze mogą sobie trwać i trwać więc ja zdecydowałam się na Jastrzębie blisko a przynajmniej mogę trafić na mojego gina i położną ze szkoły rodzenia a to już dużo jak się kogoś już zna bo nie wiem czy mógł Ł będzie przy porodzie zależy jak mu zmiany wypadną a chciałabym żeby ktoś ze mną był hehe może to i głupie no ale na dzień dzisiejszy tak właśnie czuje :-)
A ty chcesz mieć poród rodzinny??
Co do znieczulenia będę chciała żeby mnie potraktowali gazem rozweselającym teraz u nas w szpitalu jest podawany pacjentce na życzenie hehe więc od razu poproszę 2 dawki
Mam nadzieje że o personelu masz rację bo wiesz jakoś nie obawiam się (na razie) samego porodu ale tej opieki 2 dób po porodzie wtedy słyszałam o niech najgorzej. no ale trzeba myśleć że wszystko pójdzie ok
A ty do jakiego gina chodzisz??
Pozdrawiam:-)
A ty chcesz mieć poród rodzinny??
Co do znieczulenia będę chciała żeby mnie potraktowali gazem rozweselającym teraz u nas w szpitalu jest podawany pacjentce na życzenie hehe więc od razu poproszę 2 dawki
Mam nadzieje że o personelu masz rację bo wiesz jakoś nie obawiam się (na razie) samego porodu ale tej opieki 2 dób po porodzie wtedy słyszałam o niech najgorzej. no ale trzeba myśleć że wszystko pójdzie ok
A ty do jakiego gina chodzisz??
Pozdrawiam:-)