madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
My sie karmimy niestety bebilonem pepti 2,bo miał skaze i na tym narazie zostajemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja życzę Ci abyś karmiła piersią i to jak najdłużej. Wygoda, oszczędność i radość. Jak się nie uda albo trzeba będzie już przejść na mieszankę to lekarz pediatra Wam doradzi :-)Mam prozbe. Szukalam juz tu w tematach ale nieznalazlam nic konkretnego. Otoz ja i inne przyszle mamusie chcemy sie zapytac jakimi mieszankami mleka karmicie wasze niemowleta. Zastanawiamy sie wlasnie czym karmic nasze dzieciaczki jesli niebedzemy karmic piersia albo juz po. Sa rozne dzieci i kazdy inacze reaguje na mleko ale czy macie jakies super sprawdzone albo czy byly jakies ktore niezdaly testu absolutnie? np. cieszko je rozmieszac , robily sie grodki, piana lub dzieci mialy alergie?
Z gory dziekujemy za odpowiedz.
My właśnie ostatnio kupiliśmy gerbera i mały wypił ze smakiem, nic mu się nie działo, a zawsze pije bebiko, Gerber jest troszkę słodszy i delikatniejszy(czasami sobie troszkę podkradne ;-))A czy któraś mama próbowała Mleko Gerber'a??
My właśnie ostatnio kupiliśmy gerbera i mały wypił ze smakiem, nic mu się nie działo, a zawsze pije bebiko, Gerber jest troszkę słodszy i delikatniejszy(czasami sobie troszkę podkradne ;-))
Nie wiem czy wogóle są 1, ja kupiłam w realu i były tylko 2 i 3Też bym spróbowała, tylko w mojej okolicy nie ma '1"