reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakieś mamy z venlo

reklama
:-DDajcie jakieś propozycje bo nie wiem czy wszystkie pracujecie czy siedzicie w domu z waszymi maluszkami ja sie dostosuje:)

daga i aniulka uważam że takie sprawy powinnyście załatwiać na priv. żadna z nas postronnych mam na pewno nie chce być ani świadkiem takich wypowiedzi ani być w jakikolwiek sposób w nie uwikłane

Dziewczyny przepraszam ze tak sie unioslam ale juz mi nerwy puściły to co kawa:-) albo nie bo juz mi i tak ciśnienie podskoczylo:szok: hehe a co autobusów to ja tez jeszcze jeżdżę ale mysle ze juz niebawem bo w piątek mam egzamin na prawko

daga i aniulka uważam że takie sprawy powinnyście załatwiać na priv. żadna z nas postronnych mam na pewno nie chce być ani świadkiem takich wypowiedzi ani być w jakikolwiek sposób w nie uwikłane
Tez uwazam, ze nie powinnysmy czytac tego na forum, to psuje atmosfere,
autobusy hmmm trzeba chyba spróbować ;)

Aniulka- czasami to co najbliżej nas jest nie do zobaczenia... Mamuśki oby wasze dzieci zdrowy były bo to jest najważniejsze :)

reklama
Ale dziewczyny jedziecie po bandzie :-);-)

A ja sie przy okazji zareklamuje i napisze tylko, ze jestem adwokatem w nl, moze sie przyda ;-) jakby ktos probowal wystosowac jakies pismo albo skarge na kogos, to sluze pomoca :sorry: <koniec reklamy> :-D

Do góry