necia ja ogólnie nie jestem mobilna, brak prawka , już jakiś czas temu odkryłam autobusy hehe i teraz gdzie chce tam jadę, polecam
doniaaa wiesz jak dojechać na Blerick? Zapraszam my tu z madlind się nudzimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
necia ja ogólnie nie jestem mobilna, brak prawka , już jakiś czas temu odkryłam autobusy hehe i teraz gdzie chce tam jadę, polecam
temprai- napisała w obronie uciśnieonej Aniluka z innego konta- smieszne jstescie- ja znam jeżyk i i nie muszę sie prosić zeby póść butki wymienić- a i tak btw- ja mam wykształcenie wyższe a nie jak ty czy aniulka- motłoch hahahahhahahaha )))
Aaaa Aniulka obrabiaj mi dupe dalej- i tak do mnie odszło ): Świadczy o tobie. Pozdrov)
To zapraszam dziewczyny na kawkęPewnie że wiem jak do was dojechać już parę razy miałam okazję odwiedzić Blerick w ten właśnie sposób. Linia 2 i 4 co pół godziny z Venlo.