reklama
aspekt
Fanka BB :)
Od razu pisze, że ostatnio używałam jakieś 3 lata temu, więc być może producenci troche pozmieniali.
Dla mnie najlepsze były Lansinoh i Baby Ono. Ale mysle, że to może być sprawa indywidualna, zależy od kształtu piersi. Polecam kupić paczkę na spróbowanie, pewnie rozsądnie jest zacząć od najtańszych
Dla mnie najlepsze były Lansinoh i Baby Ono. Ale mysle, że to może być sprawa indywidualna, zależy od kształtu piersi. Polecam kupić paczkę na spróbowanie, pewnie rozsądnie jest zacząć od najtańszych
asia.joanna
Ja lubiłam Bocioland.
Ja miałam Bocioland i Akuku, dobrze wychodziły cenowo. Ale były grube i było mi w nich gorąco (rodziłam koniec września, więc upalnie nie było). Jednak dobrze żelowaly mleko, które zdarzało się, że pociekło. W międzyczasie dostałam canpol i one były takie zgrabne i fajne, że jak się skończyły i musiałam wrócić do Akuku to czułam lekki dyskomfort.
I strasznie irytowało mnie w Bociolandzie i Akuku to, że każda jest pakowana osobno. Produkcja śmieci Canpol był po 2 szt w saszetce.
I strasznie irytowało mnie w Bociolandzie i Akuku to, że każda jest pakowana osobno. Produkcja śmieci Canpol był po 2 szt w saszetce.
Chce_byc_mama_wielu
Moimi faworytami są akuku, lansinoh i takie różowe cienkie chyba z apteo care Canpol i zwykle Bella i z rosmana nie chce już i nie kupię.
reklama