Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Wasze dzieci są starsze od Olka i my dopiero zaczynamy walkę. Olo jeszcze jest z piersi. Do szóstego miesiąca nie wprowadzam nic. Chyba dzięki temu Olo zaakcptował Nutramigen. Jeden posilek dziennie dostaje z butli. Nam Alergolog powiedział, że objawy alegrii szczególnie na mleko - te skórne - mogą pojawić się dopiero w kilka dni po prowokacji. U nas tak było - zacżelam jeść po troszku małych Danonek i niby nic nie było, tylko zaparcie a jak zjadłam później twarożek, tylko dwie łyżeczki to następnego dnia policzki wysypane a w kupce śluz i krew. Dlatego cokolwiek będę wprowadzać to baaaaaardzo powoli.
Może u Ciebie Jagoda też tak było? Po modyfikowanym na początku niby nic a dopiero po jakimś czasie?
Najlepiej chyba będzie zrobić testy z krwi jak radzi Żużaczek. Z tego co się dowiadywałam są "panele" alergenów z żywności, wziwene i chyba mieszane. Alegrolog powinien doradzić.
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Buziaki dla Waszych już takich dużych pociech! :-* :-* :-*
Kiedy moj Olo taki będzie ??? ;D
Może u Ciebie Jagoda też tak było? Po modyfikowanym na początku niby nic a dopiero po jakimś czasie?
Najlepiej chyba będzie zrobić testy z krwi jak radzi Żużaczek. Z tego co się dowiadywałam są "panele" alergenów z żywności, wziwene i chyba mieszane. Alegrolog powinien doradzić.
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Buziaki dla Waszych już takich dużych pociech! :-* :-* :-*
Kiedy moj Olo taki będzie ??? ;D