Różyczka75
z ogrodu...
Ja podaję małemu co jakiś czas "Misiowy jogurcik", narazie jest wszystko ok. Jada go już od 2 m-cy, jednak calkowicie na modyfikowane mleko jeszcze nie przejdziemy, poczekam az mały skończy rok i zobaczymy;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mala ma niecale 2 miesiace ,w sumie za 12 dni bedzie miala drugi miesiac.A ile mala ma?Mozesz jej zageszczac kleikiem ryzowym badz kukurydzianym jesli ma 4 miesiace
Hej,Synek ma stwierdzoną skazę białkową. Pani doktor kazała jednak zacząć podawać nabiał - serki, jogurty.
W związku z tym chciałabym zapytać jakie serki, jogurty Wy podajecie, czy są jakieś specjalne dla niemowląt, jakie firmy są najlepsze, nie wiem czy np. mogłabym mu dać serek homo z "Biedronki", czy kupować nie patrząc na firmę czy smak????
A ser twarogowy - jaki ????
Ostatnio kupiłam synkowi "danonki", ale są tak maleńkie, że zjadłby chyba ze 3 szt.
Po ostatnim doświadczeniu ze sokiem "Pysio", po którym dostał mocnej wysypki, teraz nie chce aby dostał wysypki po nabiale.
I może znajdą się mamy, które wypowiedzą się jak ich "skazowe" dzieci tolerowały nabiał ????