reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży

reklama
Zwiekszony apetyt i wstret do kawy juz kilka dni przed terminem okresu który juz nie przyszedł[emoji6]

Nie nie ,zawroty głowy normalna i częsta sprawa w ciąży i nie oznaczają niczego złego :)

Tylko żeby ktoś nie pomyślał że zawroty głowy zwiastuja poronienie, bo to bzdura.
No właśnie tak myślę. I zaraz zacznę ryczeć, bo kręci mi się w głowie, w zasadzie takie dziwne uczucie mam i teraz czytam,a tu takie przypadki.

W pierwszej ciąży okropny głód, no i brak @, druga poroniona, ale miałam przy niej po prawej stronie ciała dziwne ciarki miejscowo. Trzecia grubo przed @ jak się pochylałam, to czułam krew w nosie.

Oby te zawroty głowy nie były poronieniem :(

Moim pierwszy objawem ciąży było to,że okres nie przyszedł. Potem nie miałam żadnych objawów aż do czasu, gdy miałam wielki brzuch, a dziecko kopało, więc doszła zgaga i problemy z trzymaniem moczu i puchnięcie stop od gorąca lekko, ale to też już w zaawansowanej ciąży. I to tyle.

Ja nie miałam żadnych objaw. Po prostu wiedziałam za byłam w ciąży ponieważ znam swoje ciało bardzo dobrze i zanim zrobiłam test to wiedziałam ze wyjdzie pozytywny i to było pare dni przed @.

No właśnie tak myślę. I zaraz zacznę ryczeć, bo kręci mi się w głowie, w zasadzie takie dziwne uczucie mam i teraz czytam,a tu takie przypadki.

W pierwszej ciąży okropny głód, no i brak @, druga poroniona, ale miałam przy niej po prawej stronie ciała dziwne ciarki miejscowo. Trzecia grubo przed @ jak się pochylałam, to czułam krew w nosie.

Oby te zawroty głowy nie były poronieniem :(
Sama siebie zacytuję:
Niestety poroniłam na początku sierpnia, ciąża rozwijała się zbyt powoli, samo poszło. Jeszcze musiałam być w cudzym szpitalu, bo byłam z dziećmi na wakacjach...

reklama
Do góry