reklama
wesola_mamusia
Fanka BB :)
No właśnie tak myślę. I zaraz zacznę ryczeć, bo kręci mi się w głowie, w zasadzie takie dziwne uczucie mam i teraz czytam,a tu takie przypadki.Tylko żeby ktoś nie pomyślał że zawroty głowy zwiastuja poronienie, bo to bzdura.
W pierwszej ciąży okropny głód, no i brak @, druga poroniona, ale miałam przy niej po prawej stronie ciała dziwne ciarki miejscowo. Trzecia grubo przed @ jak się pochylałam, to czułam krew w nosie.
Oby te zawroty głowy nie były poronieniem
DarkAsterR
Okres się nie pojawił.
blanny
Moim pierwszy objawem ciąży było to,że okres nie przyszedł. Potem nie miałam żadnych objawów aż do czasu, gdy miałam wielki brzuch, a dziecko kopało, więc doszła zgaga i problemy z trzymaniem moczu i puchnięcie stop od gorąca lekko, ale to też już w zaawansowanej ciąży. I to tyle.
wesola_mamusia
Sama siebie zacytuję:No właśnie tak myślę. I zaraz zacznę ryczeć, bo kręci mi się w głowie, w zasadzie takie dziwne uczucie mam i teraz czytam,a tu takie przypadki.
W pierwszej ciąży okropny głód, no i brak @, druga poroniona, ale miałam przy niej po prawej stronie ciała dziwne ciarki miejscowo. Trzecia grubo przed @ jak się pochylałam, to czułam krew w nosie.
Oby te zawroty głowy nie były poronieniem
Niestety poroniłam na początku sierpnia, ciąża rozwijała się zbyt powoli, samo poszło. Jeszcze musiałam być w cudzym szpitalu, bo byłam z dziećmi na wakacjach...
reklama
Mythopoeia
Zmęczenie. Praktycznie od dnia pierwszego pozytywnego testu czułam ogromne, obezwładniające zmęczenie.