reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

U nas na 90 % będze Bartuś :) ale różnie to bywa Sandrunia przez całą ciąże miałą być Oliwią ;) a na koniec mi się odwidziało i zostałą Sandrą

reklama
u nas jednak Igor, M sie uparl i koniec, no nie wiem jak sie przyzwyczaje :-(

Jeszcze macie trochę czasu do porodu to może coś się odmieni. Mi się na poczatku imię mojej córki nie podobało i szukałam w myślach jak będę na nią mówić. Jednak mężowi nie chciałam odmówić bo tak marzył o córce. Teraz nie wyobrażam sobie zęby miała inaczej na imię chyba że Antoska tak do niej ostatnio powiedziałam o mi pasowało :-)

Mamuśka Bartuś dobrze mi się kojarzy :-) jednak Bartłomiej ani Bartosz mi się nie podoba.

Dziewczyny ja bardzo rzadko sie odzywam ale czytam :) mi dla coreczki podoba sie Amelka Emilka Hania i Ksenia :) ale pewnie będzie syn a tu juz mam problem....

Tamara ładne imię,i rzadkie a to plus,u mojej Julci w przedszkolu była Tatiana też mi się podoba :)

właśnie popełniamy bład kobitki z tym że podoba nam się jakieś imię ale nie damy bo np kojarzy nam sie z jakąś znajomą osobą :-)

No właśnie! Mnie do szału doprowadza jak ktoś mówi, że Karol to "człowiek, który został papieżem"! A ja nawet katoliczką nie jestem ;) Głupie skojarzenia :)

Mój tata ma na imię Piotr i dużo można o nim powiedzieć ale na pewno nie to, że jest fajtłapą ;) hehe :)

reklama
mi się podoba Anthony ale Antoni już nie, niesamowite jak akcent dużo zmienia... Pewnie jakbym nie wracała do Pl to bym synkowi dała ale nie chce żeby na niego mówili "Antek". Adam nawet mi się podoba, Adaś brzmi słodko i jest to imię multikulturalne.

Do góry