reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

Adam, Adaś super imie. Też mi się podoba i dobrze kojarzy. Tylko ten mój nadal upiera się na Ariela. Ja już sama nie wiem.

reklama
Adam ładne, Antek też ale bardzo duzo jest, w mojej dalszej rodzinie jest chłopczyk
co ma Ariel na imię, strasznie się dzieci śmieją, że ma takie imię

kate no właśnie w Polsce to od małego się dzieci uczy żeby wysmiewac każdego kto jest inny... przykre to bardzo. Anglia jest jaka jest ale tutaj możesz mieć na imię jak ci się podoba i nikt cie nie wyśmiewa ani nie ocenia.

Akatsuki Masz rację w Pl wszystko co jest chociaż trochę inne jest krytykowane czy to imię czy inny styl czy chociaż to jak się ma więcej niż 2 dzieci

szkoda tylko że ludzie zamiast patrzeć na innych. wyższościa nie popatrza najpierw w lustro :/ jestem Polką ale za wieloma aspektami 'polskości' nie tęsknię ...

Ja mam syna Marka i córcię Kamilę, mąż to Paweł jeżeli będzie syn to Robert a jeżeli córka to jeden wielki znak zapytania Kamila upiera się na Marię a syn na Martynkę a ja z mężem mamy pustkę w głowie

reklama
powiedziałam rodzinie że planujemy dla chłopca Adaś a oni zareagowali tak że w sumie zastanawiam się co by powiedzieli na Geralta ;) HAHA

Do góry