reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
Zuzia jest super, Nina też ;) Ja Zuzię odrzuciłam, bo kolega z pracy ma córkę o tym imieniu choć w sumie to nie wiem czy powinnam brać go pod uwagę bo bardzo się nie przyjaźnimy. Z drugiej strony tu na forum jest tak popularne, więc pewnie w klasie bedą ze trzy...

A ja jakoś tak niewiele o takich małych zuziach słyszę, raczej chyba już przeszło, ale może w mojej okolicy nie ma

Reniam a mi się dużo bardziej podoba Nina czy Helena :)

Ja tez niewiele Zuzanek spotkałam, a jak już to wszystkie mają powyżej 5lat i znam takie trzy. Ale żadnej małej Zuzi. Wiec to chyba tak jak pisalyscie zależy od regionu :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
U nas jest dosyć dużo Zuzi, malutkich i takich troszkę większych, ale od lat najwięcej jest Julek i cały
czas dają kolejne Julki

ostatnio słyszałam takie imiona jak Władek, Kazimierz, Witold, Seweryn, na chłopca tez ciągle chyba od 20 lat dają Kuba,
Maja tez jest u nas dużo,Olivia, Lena tez jest bardzo popularne,

Reniam mi się Helenka bardzo podoba:) Nina też ładne. W mojej okolicy ciągle słyszę Nikole,Zuzie,a wśród chłopców Aleks.

Julisia hah wlasnie tym sie kierowalam wymyslajac imie dla Corki :) mi Zuzia tez sie kojarzy z mala zadziora ;)
o Ninie tez myslalam

Ja Zuz malych tez jakos nue kojarze... tylko ze u mnie w rodzinie i u G to prawie sami chlopcy.

reklama
Ja tez zauważyłam że Zuzia robi się popularne, ale pomimo wszystko to był mój faworyt. Tak samo juz słyszałam tez Bartusia u 2 innych osób bedzie i nerwy zaczynam mieć noo

Do góry