reklama
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
a ja nie wiem nie mam zielonego pomysłu czy syn czy córka... Mamy wersje beta czyli Milena i Gabriel. Ale nie wiem czy się nam nie zmieni bo słyszałam że Gabriel się robi popularne a ja mam alergie na popularne imiona. Ogólnie z imionami dla chłopca gorzej. ..
Akatsuki mi się wydaje, że teraz Milena też robi się popularne a szkoda bo też mi się podoba. Milenka/Emilka to moje typy bo ładnie brzmią dla małej dziewczynki i dorosłej kobiety. Dla chłopca też mi trudniej bo mam tylko jeden typ ale L się nie zgadza. Sam propozycji nie daje bo jak to ostatnio powiedział ma jeszcze dużo czasu. No niby tak ale ja już bym chciała do imienia się przyzwyczajać, jakoś do tego brzucha mówić czy o nim myśleć. Wiecie o co chodzi.
dolga
Fanka BB :)
Igor b. Ładnie, mój chrzesniak ma tak na imię, słodki, grzeczny chłopiec z kręconymi włoskami w ogóle Lubie rosyjskie imiona, zresztą nawet sama takie mam
Emilki, Milenki jestem na nie, ale poprostu znam ich wiele i Mam swoje skojarzenia
Emilki, Milenki jestem na nie, ale poprostu znam ich wiele i Mam swoje skojarzenia
kamila1983
Fanka BB :)
My też nie mamy pomysłu na imię tak żeby sie zgodzi ze sobą
M chce Eliasz dla chłopca - po moim trupie
Ja chce Noe M nie chce
Igi, Tymek, Jaś niby fajne ale nie czuje tego łał
Dla dziewczynki Lena, Tosia, Hania
Ale M sie nie podoba
Ogólnie to chyba wymyślimy coś po porodzie
Zawsze śmieliśmy się że dla Mai i Filipa to tylko Gucio albo Pajęczyca Tekla pasuje żeby już z jednej bajki było
M chce Eliasz dla chłopca - po moim trupie
Ja chce Noe M nie chce
Igi, Tymek, Jaś niby fajne ale nie czuje tego łał
Dla dziewczynki Lena, Tosia, Hania
Ale M sie nie podoba
Ogólnie to chyba wymyślimy coś po porodzie
Zawsze śmieliśmy się że dla Mai i Filipa to tylko Gucio albo Pajęczyca Tekla pasuje żeby już z jednej bajki było
reklama
Podziel się: