reklama
ja mam nadzieję poznam płeć bobasa dziś, w 19tc. Chciałabym synka Oskara a jak by była córka to Emila lub Milenka. Mojemu L podoba się dla dziewczynki Nadia i ewentualnie na Emilie się zgodzi. Mimo, że chciałby chłopca to nie ma żadnej propozycji na imie a moje propozycje mu się nie podobają :/
doris33
Fanka BB :)
ja mam nadzieję poznam płeć bobasa dziś, w 19tc. Chciałabym synka Oskara a jak by była córka to Emila lub Milenka. Mojemu L podoba się dla dziewczynki Nadia i ewentualnie na Emilie się zgodzi. Mimo, że chciałby chłopca to nie ma żadnej propozycji na imie a moje propozycje mu się nie podobają :/
Nadia bardzo mi się podoba <3
ladyk24na7
U nas są trzy warianty:
1. Jan i Jakub
2. Jan i Natalia
3. Natalia i Paulina
[emoji5]
1. Jan i Jakub
2. Jan i Natalia
3. Natalia i Paulina
[emoji5]
szczesliwa.4
U nas też jest problem z imieniem, dla chłopca to już w ogóle. Płci jeszcze nie znamy, więc na razie za bardzo się nad tym nie zastanawiamy. Córka cały czas mówi, że będzie miała siostrę Laurę, mąż chce Oliwię, a ja Aleksandrę, Emilię, Kornelię. Sama nie wiem, bo wiele imion damskich mi się podoba ;-)
kamila1982
U nas na prenatarnych lekarz powiedzial ze najprawdopodobniej chlopiec ale ze dopiero na polowkowym sie tak naprawde dowiem. Mimo to myslimy and imionami intensywnie i poki co dla chlopca mamy Leon a dla dziewczynki podoba nam sie Julka, Hania, Holly...
reklama
Podziel się: