reklama
kama32
Wrześniowe mamy'08
Chyba już ostatecznie sie zdecydowaliśmy. By pogodzić obie strony będzie MICHAŁ KAROL M. Zawsze chcialam Anię i Michała, no to będą:-).
Ale, ale.... Są takie momenty, w których po głowie zaczyna mi chodzić słodkie imię Jędruś i przed oczami mam wtedy tą Oleńkę z Kmicicem i słyszę: Jędruś ran twoich nie godnam całować. Upał, jak widać, ostro daje mi się we znaki.
Ale, ale.... Są takie momenty, w których po głowie zaczyna mi chodzić słodkie imię Jędruś i przed oczami mam wtedy tą Oleńkę z Kmicicem i słyszę: Jędruś ran twoich nie godnam całować. Upał, jak widać, ostro daje mi się we znaki.
Michał - tak ma na imie starszy syn mojego J.. fajny z niego chłopak ,...
A dajecie tez drugie imie ?, bo u mnie i u J w rodzinie daje sie po kimś z rodziny i tak ja mam Krystyna po babci , J ma Darek po dziadku , jego synowie : Henryk po dziadku i młodszy Jarek po tacie ..
No i ja wymyśliłam ze dam Szymon , Janusz po moim tatku .. oj bedzie dumny :-)
A dajecie tez drugie imie ?, bo u mnie i u J w rodzinie daje sie po kimś z rodziny i tak ja mam Krystyna po babci , J ma Darek po dziadku , jego synowie : Henryk po dziadku i młodszy Jarek po tacie ..
No i ja wymyśliłam ze dam Szymon , Janusz po moim tatku .. oj bedzie dumny :-)
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Ja cały czas się waham - czy będzie Maja.....? A może jak się urodzi, popatrzę na nia, a ona mi powie, że lepiej jej będzie, jak będzie miała na imię Tamara, albo Ada....??
Po prostu się zastanawiam....
A teściowa mówi mi w niedzielę, że ona JUŻ MUSI wiedzieć....Eeeejjjj....No wkurzyła mnie tym strasznie! A jak mi się odwidzi?? To co wtedy? Grr....
Wiem tylko że na drugie będzie miała Katarzyna, po mnie. Tak chciał M. a ja w sumie nie mam nic przeciwko ;-)
Po prostu się zastanawiam....
A teściowa mówi mi w niedzielę, że ona JUŻ MUSI wiedzieć....Eeeejjjj....No wkurzyła mnie tym strasznie! A jak mi się odwidzi?? To co wtedy? Grr....
Wiem tylko że na drugie będzie miała Katarzyna, po mnie. Tak chciał M. a ja w sumie nie mam nic przeciwko ;-)
Podziel się: