reklama
modlicha83
Fanka BB :)
My czekamy na Kamila, i też nazwisko kończy się na - ski
martusia29
Lumbelina-moze Radosław(Radek)
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Dzięki za wyrażenie swoich opini, a powiedzcie jeszcze czy Wam się podoba Ignacy (Ignaś)? Bo jak bratu wymieniłam Macieja, Bartosza, Milosza, Tymoteusza i własnie Ignacego, to sie zapytał dlaczego tak chce skrzywdzic dziecko na całe życie, chodziło mu o te dwa ostatnie... troche żartował, ale chce wiedziec co myslicie ???
Moja przyjaciółka ma Ignasia i Lenkę - mi się podobaDzięki za wyrażenie swoich opini, a powiedzcie jeszcze czy Wam się podoba Ignacy (Ignaś)? Bo jak bratu wymieniłam Macieja, Bartosza, Milosza, Tymoteusza i własnie Ignacego, to sie zapytał dlaczego tak chce skrzywdzic dziecko na całe życie, chodziło mu o te dwa ostatnie... troche żartował, ale chce wiedziec co myslicie ???
Ale i tak najbardziej Tymoteusz. A co brat uważa za krzywdzące? Mój syn lubi swoje imię. W kalendarzu jest wymieniony kilka razy bo świętych Tymoteuszów było trzech. A i zdrobnień od groma - bo wołamy na młodego i Tymcio, Tymonek, Tymuś i Tynio A jeśli i imię niesie za sobą jakieś cechy - to nasz syn jest bardzo grzecznym dzieckiem.
reklama
giovannessa
A mnie się podoba Bartosz i tak właśnie będzie miał synuś na imię
Podziel się: