reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla Dzidzi ?

Moja Oliwka ma 2 OLIWIA ,MARIA :-). Tym razem tez podam 2 imiona :-) Dziewczynka AMELIA,ROZA albo ROZA ,AMELIA :-). Bardzo podob mi sie AMELKA ale zastanawiam sie coraz bardziej aby na pierwsze dac ROZA :-). CHLopiec to ALAN,IWO,ARTUR

reklama
Ja mam dwa imiona i powiem szczeże ,że dla mnie jest to niewygodne .Załatwiając wszystkie sprawy urzędowe musisz zawsze pamiętać żeby podpisać się dwoma imionami.

podpisuję się dwoma imionami tylko tam gdzie mnie o to proszą, ale tych urzędowych formalności nie jest tak dużo i idzie przeżyć.
my synkowi daliśmy drugie imię i jest Piotr Jakub po tatusiu, a teraz jak będzie dziewczynka to drugie imię będzie po mnie,a jak chłopiec, to po jednym z dziadku;-)

czyli macie ten sam sposób na drugie imię jak my. u nas już od kilku pokoleń się tak utarło, a mnie się ten zwyczaj podoba;)

podpisuję się dwoma imionami tylko tam gdzie mnie o to proszą, ale tych urzędowych formalności nie jest tak dużo i idzie przeżyć.
my synkowi daliśmy drugie imię i jest Piotr Jakub po tatusiu, a teraz jak będzie dziewczynka to drugie imię będzie po mnie,a jak chłopiec, to po jednym z dziadku;-)

Ja mam na imię Anna Maria i jest to jedno imię i czasami musze tłumaczyć jak krowie na rowie, że jest wpisane jako jedno i nie wpiszę osobno, ale lubię się tak podpisywać. Tak sobie wymyśliła moja mama- Maria, jej mama była Anna, a mja druga babcia to też Maria, ale ja mam imię z tej słynnej piosenki "Anna Maria", no i mama uważa, że jednak coś w tym jest, bo jestem zawsze poważna i czasami mam smutne oczy, ale sama tak wybrała:sorry2:

keyko jednak imię Anna Maria zawsze robiło na mnie wrażenie i podoba mi się do dnia dzisiejszego:-) ma coś w sobie, a twoja mama miała dobry gust

Ja mam na imię Anna Maria i jest to jedno imię i czasami musze tłumaczyć jak krowie na rowie, że jest wpisane jako jedno i nie wpiszę osobno, ale lubię się tak podpisywać. Tak sobie wymyśliła moja mama- Maria, jej mama była Anna, a mja druga babcia to też Maria, ale ja mam imię z tej słynnej piosenki "Anna Maria", no i mama uważa, że jednak coś w tym jest, bo jestem zawsze poważna i czasami mam smutne oczy, ale sama tak wybrała:sorry2:

Slizne masz imie .Takie inne i nietypowe :-). Ja jestem chyba inna bo ja nie dam zadnej mojej corce swojego imienia bo mnie sie dorota nie podoba.A pozatym jak bylam z mezem on ma na imie Grzegorz a urodzilabym synka to tez synek nie mialby na drugie grzesiek hihi.Nie wiem gdzies nie lubie takiego czegos robic u siebie :-). A powiedzcie mi co sadzicie o imieniu ROZA????????macie kogos o takim imieniu????

reklama
Do góry