reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek wybrać dla dziecka

myślę, że nie ma to jak u siebie. Wiadomo pomoc się przyda, ale jak jest niedaleko do rodziców to nie problem:) nie widzę tutaj żadnych aktualnych wątków dotyczących imienia, może spróbuj się dostać do jakiejś grupy na facebooku np. jestem/będę mamą porady i wsparcie
No właśnie tam nie chce się zbytnio udzielać bo nieobwiescilam światu tej wspaniałej nowiny :) wie tylko rodzina i najbliżsi przyjaciele a tu jestem anonimowa :)

reklama
Myślę że jak najbardziej podoba Ci się Pola to śmiało je wybierz. Różni się od Pauli więc nie widzę problemu a to tobie ma się podobać ;) Lila też pięknie :)
Wlasnie patrzyłam na to przez problem długiego nazwiska... Ja sama mam długie imię i niewygodnie podpisywać się imieniem i nazwiskiem dlugim. Stąd krótkie imię

Dlatego jest na pierwszym miejscu :) biorąc jeszcze pod uwagę że rozważam wyjazd za granicę kiedyś łatwo będzie jest się też przedstawiać :)

Kochani, czy macie może jakieś opinie o nowym wózku spacerowym od firmy Bertica?
Model B-one, pojawił się w super cenie, wydaje się ciekawy...

Wybór wózka wcale nie jest taki łatwy ja dość długo szukałam odpowiedniego. Ostatecznie zdecydowałam się na frontera z camini i jak na razie jestem zadowolona z zakupu. Prosta obsługa, po złożeniu nie zajmuję zbyt dużo miejsca i bez problemu mieści się w bagażniku ;)

ja szukam spacerowki. Mamusie poradźcie jaki wózek wybrać jako dodatkowy ale wygodny z dużym siedziskiem. Ma być lekki aby łatwo wsadzić mi go do auta (jestem malutka:) mieć pełną rączkę i powiększaną budkę i kosztować max 700 zł. Zastanawiam się nad Joie Muze, Coletto Maya, Espiro Shine, Cotobaby Riva, ewentualnie Baby /jogger City lite ale ie jestem przekonana do trójkołowca.
Siostra ma joie litetrax 4 i jest bardzo zadowolona. Składa się go jedna ręką.

reklama
Ja kupiłam Jane rider 3 w 1 , z gondolą transporter, to było już 6 lat temu więc teraz jest całkiem inny wybór wózków. Z plusów- jest łatwy w prowadzeniu i podbijaniu . Spokojnie można prowadzić go jedną ręką. Ma łamaną rączkę i tak skonstruowaną tylną oś że można podpiąć dostawę dla starszaka i nie zmienia to wygody użytkowania. Siedzisko spacerowe można montować tyłem i przodem do kierunku jazdy i jest kubełkowe- u nas się sprawdziło. Fotelik samochodowy ma możliwość regulacji głębokości co się super sprawdza przy noworodku. A z minusów - bardzo mała gondola, mała budka przy spacerówce i mały kosz pod wózkiem .

Do góry