reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

No tak, ale moja przyjaciolka wlasnie tak sie na wozku przejechala miedzy innymi. Generalnie stelaze nie waza tak duzo, ale chocby 11 kilo dla samego stelaza to juz duzo...
No i znajoma chciala lekki wozek, wybrala mutsy (rowniez z lekkim stelazem), ale w sumie nie pomyslala, ze jak do tego dojdzie fotelik badz siedzisko plus kilka kilo dziecka to juz w ogole wychodzi ponad 20...I nie chodzi mi tu jedynie o domy/mieszkania ze schodami, bo mi samej byloby takie cos ciezko wtelepac do samochodu :)
A ludzie nie rozbieraja do rosolu wozkow chyba za kazdym razem...

reklama
omg. juz nie pamietam kiedy ostatnio miałam okazje skorzystać z takiego wynalazku jak komputer.... nie ma to jak posiadanie złoma :D ale poszedł na złom jak to złom i już jestem :D co do wózka to ja z moim m zdecydowaliśmy się na quinny zapp xtra ... głównie dlatego że po złożeniu stelaż mieści się do małej torby a ja bede jechała do Polski jak dziecko będzie jeszcze malusieńkie i bede potrzebowala czegoś co nie zagraci mi calego bagażnika.... widzieliśmy wózek w sklepie szybko z niego dziecko wyrośnie ale jak już wyrośnie to spacerówka może być już jakakolwiek wtedy :) wózek jest lekki i wygodny w użyciu... przejechałam z nim z obciązeniem 13kg cały sklep z zakrętami małymi przestrzeniami i stopniami zeby go sprawdzić i po tej akcji decyzja zapadła :D QUINNY

Wiecie co kobitki, a ja po dłuższym namyślę zdecydowałam się na wózek CasualPlay s6 ;-) razem wynosi ok 1700zł ...a widziałam go już na żywo i jest lekki i solidnie wykonany ..

Kolor- podoba mi się limonka ;-) ale ten o którym mówisz też jest ciekawy!;-)

limonka na pewno piękna, bo sama zdecydowałam się na taki kolorek przy wyborze wózka dla Piotrusia i teraz to przeklinam. ciągle jest usyfiony:angry: ileż go można szorować:crazy:
natomiast głęboki wózek miałam w kolorze granatowym i zawsze był czyściutki:-D
wybierając kolor zwróćcie uwagę żeby potem nie przeklinać tak jak ja, że kolor niepraktyczny.

ja mialam czarny wozek i byl spoko o czyszczenia. Teraz chce kupic cos w esen turkusu ciemnego/granat/czarny :)
Moja znajoma miala wozek bialy i sie jej pytalam...czy ona serio mysli, ze da rade...powiedziala, ze ona ma corke i da rade...a po pol roku zmieniala, bo byl tak uwalony-nawet nie od dziecka!Pd kurzu itp... \miala chyba graco....

A ja się tak zastanawiam, czy nie poczekać z zakupem wózka do stycznia??
Bo wtedy będą już kolekcje 2011, więc ceny tych tegorocznych teoretycznie powinny być niższe..
Czy może spotkałyście takie wyprzedaże, promocje??

W UK w sumie takiego czegos nie bylo z tego co pamietam. Za to sa wyprzedaze poswiateczne na wszystko inne ;-) Wiec my pewnie tez po swietach bedziemy szalec...

W ogole wymyslilismy z Kenem, ze zamiast durnych prezentow swiatecznych i urodzinowych (oboje mamy urodziny w listopadzie) chcemy dostac jakies rzeczy dla malucha (ale po uprzednim ugadaniu z nami)... Bo nam to i tak wieksza przyjemnosc sprawi niz wszystko inne, a moze juz w ogole uda sie dostac kase to w ogole ;)

reklama
Do góry