reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Agacina, wejdz na youtube i tam wpisz nazwe wozka. Czesto w taki sposob mozna znalezc testy wozkow :) I jest pokazane jak jada, jak sie skladaja etc :)

reklama
Co sadzicie o tych miekkich gondolach? czy to wystarczy?w sumie rodzimy na wiosne i mysle ze przez lato dziecko nie zmarznie w takiej gondolce a na jesien juz bedzie i tak siedziec w spacerowce czy sie myle?

A ja widzialam je na zywo i sie calkiem ladnie prezentuja. Szczegolnie taki kolorek turkusowy jest sliczny dla mnie :-)

Miekkie gondole? To znaczy jakie?
Takie wklady? Do rozlozonej spacerowki? Ja mialam takie cos.. I bylo spoko,jak normalna gondola...jedyny problem to rozmiar.

Harsz tak chodzi mi o te wkłady do spacerowki,wczesniej wkleiłam link do licytacji na alegro maxi cosi mura własnie z ta miekka gondola i sie zastanawiam czy warto?

Malinka...ponieważ widziałam na żywo i Mutsy i Casualplay s6 i niestety mutsy przegrał, ma o wiele mniejszą gondolę i spacerówkę, jest cięższy, a prowadzi się równie dobrze jak Casual. A cena = połowa Mutsy :baffled::tak:;-)

ja niestety na zywo nie wszystkie moge obejrzec ...
x-landera xa mielismy to wiem czego sie spodziewac, a x-landera xv ogladalam wlasnie na you tubie... roznica to w xa jest zwykle siedzenie spacerowki a w xv kubelkowe... no ale xa jest duzo wiekszy po zlozeniu, xv wyglada na latwiejszego do zlozenia no i duzo mniejszego.... i ze rozmiar ma tu znaczenie-ze wzgledu na bagaznik to chyba wybiore tym razem xv.

No wiec bylismy dzisiaj w dwoch wielkich sklepach z wozkami a oto nasze wnioski:
-mutsy transporter-fajny lekki,zgrabny ale pani w sklepie odradza ta firme
-x lander xa,xt i xq fajne nawet lekkie ale bardzo duze po złozeniu nawet xq ktory na filmie wyglada na taki malutki
-maxi cosi mura-ładny,obszerna gondola,trojkołowy mało stabilny,bardzo duzy po złozeniu(wiekszy niz x lander) i pan ktory przypadkowo był w sklepie serdecznie nam odradził ten wozek,kupili go z zona i załuja,mowił ze jest okropnie ciezki zwłasza jesli duzo sie podrozuje to sie to odczuje i nie wart wcale tych pieniedzy
-delti-nigdy o nim nie myslelismy i widzielismy go pierwszy raz,zauroczył nas z daleka,leciutki,zgrabny,duza gondola,rozkładana spacerowka,pasuje fotelik maxi cosi,spacerowka montowana w obie strony,regolowany podnozek,gondola montowana na dwoch wysokosciach i znosna cena;)

reklama
Do góry