reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Futrzaczku my bylismy na Karwinach w Bobowozki i w Gdansku na ul.Grunwaldzkiej koło Leroy Merlin(nie wiem jak to sie pisze)Mama i ja (ogromny wybor wszystkiego,dosłownie)
aaa to akurat te dwa sklepy znam do Mama i Ja już wybrałabym się w tamtym tygodniu gdyby nie leżakowanie w domku a bobowózki mijam jak jeżdżę do znajomych:-) no to jednak nie jestem taka zacofana w tych sklepach:-) a Mama i ja to chyba duży sklep, co? :-)
cliford
Fanka BB :)
A oto i mój dzisiejszy zakup...niestety mogę Wam pokazać tylko foteliko- gondolę tą tzw. miękką i rozkładaną na płasko bo stelaż już w piwnicy a spacerówka rozłożona na części pierwsze. I'm happy!!!:-):-) co do kolorku to wiem ,że będzie trudny w utrzymaniu ale mamy darmowe czyszczenie tapicerek i tego typu rzeczy więc problemu nie będzie a spacerówka jest już ciemna. Nie kupuję gondoli takiej dużej gdyż każdy mi to odradza bo rodzimy wiosną i więcej fotelik się przyda...a zawsze można dokupić jakby co ;-)
magdzior1985
Clifordzik widzę, że zaszalałaś:-) śliczniutka ta foteliko-gondolka:-) fajnie już mieć wózeczek w domu my dopiero w grudniu będziemy kupować
cliford
Magdzior...też planowaliśmy na grudzień a nawet styczeń ale sama widzisz co wyszło...a jeszcze tyle do kupienia ...łoo matko ;-)
reklama
Vetka, napisz koniecznie swoja opinie jak juz dostaniesz przesylke
Harsharani, czy Ty wiesz, gdzie mozna znalezc ceny tych iCandy? na kazdej stronie, na ktorej sa te wozki, jest info, zeby sie skontaktowac ze sprzedawca. Obawiam sie, ze wozki tez sa na zamowienie i trzeba na nie poczekac.
Harsharani, czy Ty wiesz, gdzie mozna znalezc ceny tych iCandy? na kazdej stronie, na ktorej sa te wozki, jest info, zeby sie skontaktowac ze sprzedawca. Obawiam sie, ze wozki tez sa na zamowienie i trzeba na nie poczekac.