reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Futrzaczku my bylismy na Karwinach w Bobowozki i w Gdansku na ul.Grunwaldzkiej koło Leroy Merlin(nie wiem jak to sie pisze)Mama i ja (ogromny wybor wszystkiego,dosłownie)

reklama
Futrzaczku my bylismy na Karwinach w Bobowozki i w Gdansku na ul.Grunwaldzkiej koło Leroy Merlin(nie wiem jak to sie pisze)Mama i ja (ogromny wybor wszystkiego,dosłownie)

aaa:-D to akurat te dwa sklepy znam:-D do Mama i Ja już wybrałabym się w tamtym tygodniu gdyby nie leżakowanie w domku:-D a bobowózki mijam jak jeżdżę do znajomych:-) no to jednak nie jestem taka zacofana w tych sklepach:-) a Mama i ja to chyba duży sklep, co? :-)

A oto i mój dzisiejszy zakup...niestety mogę Wam pokazać tylko foteliko- gondolę tą tzw. miękką i rozkładaną na płasko bo stelaż już w piwnicy a spacerówka rozłożona na części pierwsze. I'm happy!!!:-):-) co do kolorku to wiem ,że będzie trudny w utrzymaniu ale mamy darmowe czyszczenie tapicerek i tego typu rzeczy więc problemu nie będzie a spacerówka jest już ciemna. Nie kupuję gondoli takiej dużej gdyż każdy mi to odradza bo rodzimy wiosną i więcej fotelik się przyda...a zawsze można dokupić jakby co :tak:;-)
20101011128.jpg20101011129.jpg

No a ja dziś na alegro kupiłam zestaw maxi cosi mura 4 z gondolą, fotelikiem, spacerówką i śpiworkiem. Okazyjnie, prawie nówka choć tez zamierzałam po nowym roku. Muszę się zastanowić gdzie będę to trzymać przez te 4-5 m-cy!

reklama
Vetka, napisz koniecznie swoja opinie jak juz dostaniesz przesylke :)
Harsharani, czy Ty wiesz, gdzie mozna znalezc ceny tych iCandy? na kazdej stronie, na ktorej sa te wozki, jest info, zeby sie skontaktowac ze sprzedawca. Obawiam sie, ze wozki tez sa na zamowienie i trzeba na nie poczekac.

Do góry