reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Niezły, choć nadal uważam, że parasolka z pojedynczym kółkiem z przodu jest bardziej zwrotna i zdecydowanie lepiej się prowadzi.

reklama
No własnie to czytałam ale na aukcjach na allegro nie ma nic takiego i sie właśnie zastanawiam
dzięki
Odpisali mi ze sklepu 90 n :Lite Way Chicco
"Witam,
oslonka na nozki jest w komplecie, niestety nie potrafie opisac jak
wyglda, poniewaz wozki nie dotarly jeszcze do Polski, a zadnymi
zdjeciami nie dysponuję.
Pozdrawiam
Małgorzata"
Tam przesyłka jest gratis,a cena jak na aukcjach allegro.

Nuśka, a porównywałaś prowadzenie parasolki z pojedynczymi kółkami z przodu i podwójnymi kółkami :confused: Bo ja porównywałam...
Nie twierdzę, że wózek z podwójnymi kółkami nie jest zwrotny, ale zdecydowanie lepiej się prowadzi wózek z pojedynczymi kółkami. Przynajmniej mój (Mutsy). A w dniu zakupu sprawdzałam całą masę wózków, w tym Chicco, Coneco, Baby Design, Bebe Confort i nie pamiętam jaki jeszcze.

Nie no spacerowki nie prowadzilam.....tylko moj gleboki mial z przodu pojedyncze kolka no i faktycznie byl BOSKI.......ale tez mialam porownanie innych wozkow z podwojnymi kolkami ktore byly okropne w prowadzeniu, a ten moj coneco jednak jest super pod tym wzgledem........

Ja myślę,że to zależy od modelu i nawet od pojedynczego egzemplarza.W sklepie u nas testowałam Polo i sie super prowadził,a jak była w Realu,to juz nie.A niby ten sam model.Choć szczerze kusi mnie wózek z pojedynczymi kółkami,bo słyszałam,że tak nie klekocę.No ale sama to musze sprawdzic.:tak:Więc moze nuska trafiłaś na taki super egzemplarz.A o mutsy słyszałam tez same superlatywy.

Niezły, choć nadal uważam, że parasolka z pojedynczym kółkiem z przodu jest bardziej zwrotna i zdecydowanie lepiej się prowadzi.
Jestem tego damego zdania mam parasolke z podwojnymi kolami i wozek dla Jenni spacerowy z pojedynczymi i wybieram ten z pojedynczymi po pierwsze lekko jedzie , nie odskakuje po najechaniu na kamyki, lepiej skreca i wszystko robie jedna reka co niepotrafie tego zrobic w parasolce z podwojnymi kolkami bo wtedy jade jak pijana :tak:

Ten wózek też ma pojedyncze kółka,zaintrygował mnie i pojadę go obejrzec,bo niedaleko nas(w Redzie)jest podobno sklep,gdzie maja te wózki.Jedyny minus,to brak regulacji podnóżka.
KISS SPACERÓWKA firmy BABYWELT kolekcja 2008 ALU (314836989) - Aukcje internetowe Allegro
Patrzyłam,że na niemieckich stronach ich jest sporo.W Polsce chyba jeszcze nie znany.
A i jeszcze mam pytanie,myslicie,ze wysokość oparcia 42 cm. jest wystarczająca dla wygody dziecka?

reklama
Rozalka mi ososbiscie ten wózek bardzo siepodoba, jest podobny do tego którym my jeżdzimy (titanium) ale ten co Ty znalazłas jest jeszcze lepszy. Bardzo fajny funkcjonalny :-)a chyba przy takich wózkach raczej nie spotyka sie regulacji podnóżka.

Do góry