reklama
tez go ogladalam,,,byl b.podobny do mojego ale nei zdecydowalam sie bo kosz na zakupy byl nisko ...no i poreczniej chwytało mi sie ten moj.
....swoja droga dzis dzwonili z hurtowni ze bedzie male opoznienie ze wzgledu na zainteresowanie wózkami- nie ma na magazynie w fabryce...i tak sobie mysle ze to chyba na plus swiadczy o nim
Trzymam kciuki dziewczyny za udane zakupu
....swoja droga dzis dzwonili z hurtowni ze bedzie male opoznienie ze wzgledu na zainteresowanie wózkami- nie ma na magazynie w fabryce...i tak sobie mysle ze to chyba na plus swiadczy o nim
Trzymam kciuki dziewczyny za udane zakupu
sylwia_m18
Fanka BB :)
Super fura, fajny kolor.
Agaod ogólnie to jestem zadowolona gabarytowo wydaje mi sie duzy, chociaż jak stał w sklepie pośród innych to nie wyróżniał sie wielkoscia. Wczoraj pojezdzilam nim po domu i jest bezkonfliktowy mógłby być lżejszy (15 kg) aha i jak chciałam wypiac gondole to nie miałam siły jej podnieść ale ostatnio przy wszystkim mam zadyszke
kwasia
Fanka BB :)
my kupiliśmy dziś wózek, ale całkiem inny niż na początku chcieliśmy. Doszliśmy z mężem do wniosku, że chcemy samą gondolę bo i tak mamy zamiar spacerówkę kupić oddzielnie. Zależało nam na dużej gondoli i żeby był lekki no i padło na taki wózek
gondola naprawdę wielka, do tego ma regulowane oparcie i wózek leciutki a spacerówkę sobie kupimy na jesień dopiero. Ten o którym pisałam wcześniej to oglądnęliśmy na żywo i jakiś taki mało stabilny był. Gondola się chwiała i zrezygnowaliśmy. Ten co mamy teraz kupiliśmy nowy za 440 zł spełnia nasze oczekiwania, szkoda tylko, że nie ma skrętnych kół ale jest bardzo lekki (z gondolą waży 11kg) więc myślę, że nie będzie to wielki mankament. Teściowej się podoba a, że ona płaciła z teściem to już nie walczyłam, że idzie w nim dziecko bujać...a niech już jej będzie ale wózek prezentuje się super i zadowolona jestem
gondola naprawdę wielka, do tego ma regulowane oparcie i wózek leciutki a spacerówkę sobie kupimy na jesień dopiero. Ten o którym pisałam wcześniej to oglądnęliśmy na żywo i jakiś taki mało stabilny był. Gondola się chwiała i zrezygnowaliśmy. Ten co mamy teraz kupiliśmy nowy za 440 zł spełnia nasze oczekiwania, szkoda tylko, że nie ma skrętnych kół ale jest bardzo lekki (z gondolą waży 11kg) więc myślę, że nie będzie to wielki mankament. Teściowej się podoba a, że ona płaciła z teściem to już nie walczyłam, że idzie w nim dziecko bujać...a niech już jej będzie ale wózek prezentuje się super i zadowolona jestem
kwasia prezentuje się fajnie i rzeczywiście lekki. no i tani tylko kółka by do mnie nie przemówiły bo już jeździłam wózkiem bez skrętnych i jak zmieniłam na spacerówkę ze skrętnymi kołami to już w życiu bym nie wróciła właśnie do opcji bez. trochę się idzie jednak umęczyć, ale to na trochę, a spacerówka i tak będzie potem dłużej w użyciu a spacerówek już jest duży wybór lekkich, fajnych...
reklama
Podziel się: