My też myślimy o używanym, może któryś ze znajomych będzie chciał odsprzedać (ostatnio w naszym kręgu urodziło się dużo dzieciaczków) Powiem szczerze, że przeraża mnie wydatek ok 1500 na wózek (taki który mi się podoba właśnie tyle kosztuje).
reklama
Jaki wAM się podoba ?
Taki, ale jeszcze wszystko w strefie planowania
X-LANDER XA 2012 2w1 GONDOLA+ŚPIWÓR OLS. (2517715702) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
poli0105
Fanka BB :)
No to jednak jest ogromny wydatek..Ja bym też myślała nad tańszym, ale mój tato jeszcze jak nie byłam w ciąży od dawna zaznaczał, że on wnukowi funduje wózek za 2 tyś i koniec Pewnie któraś mnie skrytykuje;-), ale nie uważam, bym naciągała rodziców, skoro sami się upierają.
Ja bym też się nie obraziła jakby rodzice dołożyli do wózka (obydwoje z mężem jesteśmy jedynakami), ale mój mężuś podchodzi jak na razie zbyt ambitnie i nie chce słyszeć o tym, żeby rodzice nam coś kupowali, że to za drogie i w ogóle, że sami damy radę.
U Nas teść jako,że będzie jedynym dziadkiem to też chce się dokładać. W sumie chciał Nam dać na wózek 2tyś. Ale my i tak chcemy się zamknąć w 800-900 zł max i oczywiście wózku używanym ;P Najwyżej jak się uprze, niech kupi zapas pieluch
kasiadz
u nas teście kupili wózek :-)
sylwia_m18
Mój tata wspomniał że może kupić wózek z teściową na pół tylko że ona praktyczne jest na utrzymaniu syna (ma rentę ale nikt nie wie ile) więc napewno się nie dorzuci.
anioleczek12341
u nas też moi rodzice już długo przed ciążą zapowiedzieli, ze kupią wózek. Ani ja ani mąż nie mamy nic przeciwko. Jeśli chcą man pomóc to czemu nie skorzystać??
reklama
ja po raz kolejny upieram się przy tym
KRASNAL ! WÓZEK WIELOFUNKCYJNY SATURN 2 + GRATISY (2534496053) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ma duża gondole a to dla mnie ważne bo pewnie urodzę wielkoluda:-)
KRASNAL ! WÓZEK WIELOFUNKCYJNY SATURN 2 + GRATISY (2534496053) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ma duża gondole a to dla mnie ważne bo pewnie urodzę wielkoluda:-)
Podziel się: