reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

reklama
X-lander ostatnio właśnie można chyba w promocji dostać, też mi się podoba, już wcześniej na niego patrzałam.
A Jedo Fyn pierwszy raz widzę i też bardzo śliczny. :-)

X-lander ostatnio właśnie można chyba w promocji dostać, też mi się podoba, już wcześniej na niego patrzałam.
A Jedo Fyn pierwszy raz widzę i też bardzo śliczny. :-)
i w tej samej cenie Jedo co ten twoj typ z zallegro, ja bym obsatwial Jedo masa ludzi tym teraz jezdzi i chwali :) w sklepach tez polecaja :)

i w tej samej cenie Jedo co ten twoj typ z zallegro, ja bym obsatwial Jedo masa ludzi tym teraz jezdzi i chwali :) w sklepach tez polecaja :)

No masz racje Cortinko, skoro w tej samej cenie, to jest się nad czym zastawiać, tym bardziej, że wpadł mi w oko. Tylko u mnie w mieście nie ma smyka. Ale w Zielonej Górze chyba jest? Ja to tam rzadko bywam więc nie wiem:no:

Kasiadz. My mamy model sport z Phila. Tak to droga zabawa, wozek jest jednak rewelacyjny i na lata. Z podwojnym oblozeniem z latwoscia poprowadzisz go jedna reka i zmiesci sie do bagaznika nawet malego samochodu. Komukolwiek kto mnie zaczepil na ulicy z pytaniami o ten wozek mowilam, ze warto. Zdania nie zmienilam ;)
Jakiego wozka bedziemy teraz uzywac na poczatku jeszcze nie wiem, bo jako pojedyncza nieoslonieta godola nawet przy uzyciu "kokona"Phil moze sprawiac dziwne wrazenie... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, moja kumpela ma Jedo i barzdooo wychwala:tak: Mi sie te wózki jednak nie podobają;-)Kwestia gustu. Zastanawiam się jednak też nad 3kołowcem, jakby się trafił jakiś stabilny i z dużym kołem to był była zainteresowana:)

Do góry