reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

anioleczek najlepiej jak w sklepie dobrze sobie ten wozek jeszcze 'wymacasz' ;-) i sprobujesz czy da sie sciagnac te obszycia bo z tego co widzialam na filmie to jednak w twoim wozku zastosowali juz duzo wiecej nowoczesnych technologii niz w moim staruszku :tak:

reklama
Jak wszystkie się chwalą to ja też. Dzisiaj odebraliśmy naszą brykę.

TOLEDO 3w1 CONECO SKLEP LODZ mulan_pl (2632520020) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dokładnie taki kolor jak na głównym zdjęciu.
Kupowaliśmy używany, bo na taki się od początku nastawialiśmy. No i cena też była niczego sobie :zawstydzona/y:
\

Bratowa ma identyczny nawet kolorek ten sam... kupili nowy 2 w 1 za 650 zł z foliami,torbą, zawieszką Conneco,śpiworkiem...

Ogolnie fajny do czyszczenia ok. Na slońcu to zaraz bleknie, więc jak dzieć śpi to w cieniu niestety a tak to 4 miesiącach poszła z tyłu ta sprężynka jedna,pod hamulcem ale nie reklamowali bo nie chcieli być bez wózka kilka tyg a po kolejnych kilku miesiącach ułamała się rura z tyłu ta czarna przy koszu nad hamulcem i tak pomykali z 2 miesiące wózek sprawny tylko na wybojach stukała rura a potem kupili parasolkę, więc albo tak trafili albo jakiś felerny...

Ania my wózek odkupiliśmy od kuzynki męża, która urodziła dwa lata temu w listopadzie. Kolor w ogóle nie wyblaknął, wszystkie rury się trzymają itp. Co w sumie nie znaczy, że my nie będziemy mieć z nim jakichś problemów :-) Jedyny minus to taki, że buda przy gondoli strasznie głośno się składa i rozkłada. Wydaje mi się, że mnie by obudziło a co dopiero maluszka. No nic... nie ma co gdybać. Przekonamy się w praktyce, ale dziękuję za info!

my jutro będziemy we wroclawiu i mamy zamiar wózki pooglądać, już dzisiaj obdzwoniłam sklepy żeby się dowiedzieć gdzie znajdziemy modele które nas interesują;)

Bella wózeczek twój mnie sie strasznie podoba, ale to pewnie dlatego, że bede mieć bardzo podobny- tylko inny model gondolki:)

annie oczywiście ze sprawdzę wszystko w sklepie co i jak. Nie kupiłabym wózka w ciemno:)

poli my też chcemy wózek zamówić tak początkiem roku, żeby po 10 lutym go odebrać. wcześniej to nie potrzeba wg mnie:) No chyba ze kros kupuje okazyjnie albo używany to moze czasem wyjść dożo wcześniej:)

Kasia fajny ten Vibe ! bardzo ladny :)

Jak ktoras planuje zakup wozka JEDO to w wersji 2w1 w SMYKU kosztuje 1190zl, jest promocja na te wozki teraz :)

reklama
Do góry