anioleczek najlepiej jak w sklepie dobrze sobie ten wozek jeszcze 'wymacasz' ;-) i sprobujesz czy da sie sciagnac te obszycia bo z tego co widzialam na filmie to jednak w twoim wozku zastosowali juz duzo wiecej nowoczesnych technologii niz w moim staruszku
reklama
Ania1973G
Fanka BB :)
\Jak wszystkie się chwalą to ja też. Dzisiaj odebraliśmy naszą brykę.
TOLEDO 3w1 CONECO SKLEP LODZ mulan_pl (2632520020) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dokładnie taki kolor jak na głównym zdjęciu.
Kupowaliśmy używany, bo na taki się od początku nastawialiśmy. No i cena też była niczego sobie
Bratowa ma identyczny nawet kolorek ten sam... kupili nowy 2 w 1 za 650 zł z foliami,torbą, zawieszką Conneco,śpiworkiem...
Ogolnie fajny do czyszczenia ok. Na slońcu to zaraz bleknie, więc jak dzieć śpi to w cieniu niestety a tak to 4 miesiącach poszła z tyłu ta sprężynka jedna,pod hamulcem ale nie reklamowali bo nie chcieli być bez wózka kilka tyg a po kolejnych kilku miesiącach ułamała się rura z tyłu ta czarna przy koszu nad hamulcem i tak pomykali z 2 miesiące wózek sprawny tylko na wybojach stukała rura a potem kupili parasolkę, więc albo tak trafili albo jakiś felerny...
eve1911
Ania my wózek odkupiliśmy od kuzynki męża, która urodziła dwa lata temu w listopadzie. Kolor w ogóle nie wyblaknął, wszystkie rury się trzymają itp. Co w sumie nie znaczy, że my nie będziemy mieć z nim jakichś problemów :-) Jedyny minus to taki, że buda przy gondoli strasznie głośno się składa i rozkłada. Wydaje mi się, że mnie by obudziło a co dopiero maluszka. No nic... nie ma co gdybać. Przekonamy się w praktyce, ale dziękuję za info!
kasiadz
my jutro będziemy we wroclawiu i mamy zamiar wózki pooglądać, już dzisiaj obdzwoniłam sklepy żeby się dowiedzieć gdzie znajdziemy modele które nas interesują
poli0105
Jakie Wy szybkie z tymi wózkami My kupujemy dopiero w styczniu, wtedy będzie kasa. Gratuluję zakupów
anioleczek12341
Bella wózeczek twój mnie sie strasznie podoba, ale to pewnie dlatego, że bede mieć bardzo podobny- tylko inny model gondolki
annie oczywiście ze sprawdzę wszystko w sklepie co i jak. Nie kupiłabym wózka w ciemno
poli my też chcemy wózek zamówić tak początkiem roku, żeby po 10 lutym go odebrać. wcześniej to nie potrzeba wg mnie No chyba ze kros kupuje okazyjnie albo używany to moze czasem wyjść dożo wcześniej
annie oczywiście ze sprawdzę wszystko w sklepie co i jak. Nie kupiłabym wózka w ciemno
poli my też chcemy wózek zamówić tak początkiem roku, żeby po 10 lutym go odebrać. wcześniej to nie potrzeba wg mnie No chyba ze kros kupuje okazyjnie albo używany to moze czasem wyjść dożo wcześniej
kasiadz
a ja dzisiaj byłam oglądać wózki i stracznie mi się podoba phil&teds vibe, na żywo jest jeszcze ładniejszy niż w necie tylko dlaczego ona taki drogi???
Zanetka_22
Ja wczoraj byłam oglądać wózki i dwa modele mi się spodobały. Niestety zapamiętałam nazwę tylko jednego z nich, to taki:
wózek MARSEL 3W1 Najwyższa Jakosć DOBRA CENA (2606077503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wózek MARSEL 3W1 Najwyższa Jakosć DOBRA CENA (2606077503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Zanetka bardzo mi się podoba ten wózeczek i cena przystępna:-)
Moi faworyci:
Jedo Fyn 4DS - Wózki wielofunkcyjne • Pati i Maks
X-lander XA 2w1 - Wózki wielofunkcyjne • Pati i Maks
Moi faworyci:
Jedo Fyn 4DS - Wózki wielofunkcyjne • Pati i Maks
X-lander XA 2w1 - Wózki wielofunkcyjne • Pati i Maks
Podziel się: