Mocno a to o ile max może się przesunąć ?Mu
Musiałaby ci sie mocno owulacja przesunąć, a skąd wiesz,że była?
reklama
G
gość2.14
Gość
Zacznij od początku, dlaczego myślisz, że jesteś w ciąży?Mocno a to o ile max może się przesunąć ?
Lady Loka
Fanka BB :)
Przesunięcie owulacji i tak nie spowoduje u Ciebie ciąży. Jak ostatni stosunek był 22 dni temu, to tak czy inaczej test jest wiarygodny.Mocno a to o ile max może się przesunąć ?
Zazuu
A to byłaś w ciąży , jesli można spytać ? Bo beta 2 to brak
Tak byłam, to już był spadek bety przy poronieniu, ale jeszcze przy takiej becie były cienie. Natomiast powyżej 5 zawsze mi test wykrywał każdy. Jeden mial słabsze kreski, drugi mocniejsze ale nie miałam wątpliwości
Nie myślę, bo testy ujemne ale chcę wiedzieć czy były takie przypadki , bo różne cuda się zdarzają , a każdy pisze ze jak nie jest się pewnym to beta beta i tylko ona ci prawdę powieZacznij od początku, dlaczego myślisz, że jesteś w ciąży?
Wystarczy tylko wejsc na internet wpisac test pink opinie allegro i z 10 komentarzy że słaby test nie wykrywa, ,, nie wykrył ciazy w 4 tyg ,, , więc chciałam dopytać właśnie i się upewnić no nic kupie innej firmy a później bete zrobię i będę mieć czarno na białym
Lady Loka
Jak ktoś się stara o ciążę i uprawia seks przez cały cykl od początku do konca, to może się zdarzyć, że owulacja się przesunie i w konsekwencji w terminie spodziewanej miesiączki jeszcze nic nie ma, bo owulacja była później i jeszcze nie doszło do zagnieżdżenia.Także no trochę byłby szok jak tutaj testy ujemne a beta nagle no nie wiem 13 , 30 czy coś
Ale to nie jest Twój przypadek.
U Ciebie test jest wiarygodny. 3 tygodnie po stosunku beta byłaby o wiele wyższa niż 30.
A jeśli kobieta miałaby więcej stosunków w danym cyklu no np z 3 to i tak liczy termin wykonania testu od tego ostatniego stosunku i wtedy powienień być wiarygodny tak ?? Załóżmy że kobieta miała stosunek 15 , 17 , a ostatni 21 po tym czasie już nie było stosunku to do tego 21 dodaje 14 dni ( bo wtedy niby test wykazuje ciaze )i wtedy test powienień wykryć ciaze tak ? Dobrze rozumiem ? I wtedy nie ma możliwości że zaszła 15 17 i 21 skoro po tym czasie załóżmy 14 dni wszytsko ujemne ???
reklama
Lady Loka
14 dni od ostatniego stosunku test jest wiarygodny.A jeśli kobieta miałaby więcej stosunków w danym cyklu no np z 3 to i tak liczy termin wykonania testu od tego ostatniego stosunku i wtedy powienień być wiarygodny tak ?? Załóżmy że kobieta miała stosunek 15 , 17 , a ostatni 21 po tym czasie już nie było stosunku to do tego 21 dodaje 14 dni ( bo wtedy niby test wykazuje ciaze )i wtedy test powienień wykryć ciaze tak ? Dobrze rozumiem ? I wtedy nie ma możliwości że zaszła 15 17 i 21 skoro po tym czasie załóżmy 14 dni wszytsko ujemne ???