reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porada

reklama
Może głupio że łapie za słowa ale w tym momencie czyli w 6 tyg po stosunku mowia panie ze nie ma mozliwosci a w 7 tyg po stosunku może się coś zmienić?
Ps wiem sieje panikę
🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️ Tak, jesli 6 tygodni po stosunku nie jestes w ciazy to w tydzien ciaza wytworzy sie z powietrza.
Wrzuc na luz 🤦🏼‍♀️

Może głupio że łapie za słowa ale w tym momencie czyli w 6 tyg po stosunku mowia panie ze nie ma mozliwosci a w 7 tyg po stosunku może się coś zmienić?
Ps wiem sieje panikę
A w jaki sposób coś by się miało zmienić? Ciąża nie pojawia się magicznie 7 tygodni po stosunku.

Napisałam Ci wcześniej, na USG widać ciążę już 3 tygodnie po. Nie ma takiej siły, która sprawiłaby, że stosunek sprzed 6 tygodni zapłodni Cię dopiero jutro.

Ps wiem sieje panikę
😂😂😂😂😂 Nie. Nic się nie zmieni. Pozytywny test ciążowy wychodzi już 10 dni po stosunku. A ty jesteś 6 TYGODNI. Nie jesteś w ciąży.

Umówię wizytę na 8 tyg po .... bo dopiero wtedy przyjmuje dobry ginekolog , to chyba wystarczający czas żeby coś zobaczył

reklama
Umówię wizytę na 8 tyg po .... bo dopiero wtedy przyjmuje dobry ginekolog , to chyba wystarczający czas żeby coś zobaczył
A Ty bys tak bardzo chciała być w tej ciąży, że dlatego nie przyjmujesz do wiadomości, że w niej nie jesteś? Czy wręcz przeciwnie? Nie chcesz być w ciąży? Bo jak nie chcesz być ale nie wystarczy Ci samo to że to nierealne to idź jutro na betę, będziesz miała to na papierze.

Do góry