reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki poród ??

reklama
ja uważam, że lekarz nie może od nas wymagać chodzenia bez majtek, po prostu nie moze nas zmusić do ich zdjęcia, no bo jak...
wyrzuci mnie do domu... im prędzej tym lepiej :)

też tak myślę że o tym czy będę miała gacie na tyłku czy nie mam prawo zdecydować sama bo co mi zrobią mogą ewentualnie sobie pogadać a mnie to rybka ;D

ufff
moje słonko obruciło sie główką do dołu
a tak sie martwiłam przez tych ginków ze czeka mnie cc
jest dobrze ;)

kasiula matula pisze:
ufff
moje słonko obruciło sie główką do dołu
a tak sie martwiłam przez tych ginków ze czeka mnie cc
jest dobrze ;)

no widzisz :)
ja będę wiedziała we wtorek ;) ale podejrzewam, że mała coś kombinuje i też chyba lezy już jak trzeba... zobaczę na usg

.... wczoraj widziałam porodówkę ...... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

muszę się z tym oswoić .....

zmartwiło mnie że w moim szpitalu są tylko 3 sale do porodu rodzinnego (to bardzo kameralny szpitalik) i jeżeli są zajęte to nici z porodu z mężem - matko !!!!!!!!
ja wtedy ucieknę do miejskiego molocha, choćbym miała urodzić w samochodzie

ja nie będę rodzić bez Lukasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja nie wiem czy chcę wcześniej oglądać szpital...
mój szpital jest "Przyjazny dziecku", wiele dobrego o nim słyszałam, chyba na tym poprzestanę ;)

reklama
w moim szpitalu jest tylko jedna sala do porodu rodzinnego
ale nie ma az tak wielu porodow na raz
jakas statystyka to chyba okolo 2-3 dziennie urodzeń
nie wiem dokladnie
ponoć położniczy oddział został odremontowany czytałam w naszej lokalnej gazecie wiec powinno być oki ::)

Do góry