reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki poród ??

reklama
Podobno jest dobre. Na szkole rodzenia o tym mówili. Ja się poprostu boję jak mi ktoś grzbie przy kregosłupie i nie pomogły tłumaczenia prywatnej położnej i męża. Nie i już :). Dali mi jakiś gaz. Fajny był, wdychałam w czasie skurczu. Poprostu odlatywałam, jakbym była pijana i tak tez podobno wyglądałam :). Teraz też bym chciała tez gaz, ale to będzie inny szpital, więc nie wiem czy jest taka możliwość.

o mamo ja zaczynam się bać, przygotowania jak na wojnę, jak pomyślę o wkłuciu w kręgosłup to mam dreszce chociaż moja kumpela uparcie twierdzi że nic nie czuła przy wkłuwaniu

ja tez sobie nie wyobrazam grzebania przy kregoslupie; tak jak nie moge sobie wyobrazic znieczulenia miejscowego ... maja mnie kroic jak bede przytomna ??? brrrrr
wole rodzic naturanlie :) na pocieszenie dodam tylko ze po porodzie zapomnialam o calym bolu :)

reklama
Do góry