reklama
ivka76
Fanka BB :)
Witaj mammmo
My co prawda mamy materac z firmy Janpol, ale kieszeniowy właśnie ze stroną letnią i zimową. Szczerze polecam takie właśnie materace - super wygodne są i wytrzymałe. Dwustronność rzeczywiście jest odczuwalna, zwłaszcza zimą. Mój Szymon śpi na nim od skończenia 3,5 roku
A jeżeli materac ma być dla noworodka i niemowlaka to polecam kokoso-piankowo-gryczany.
My co prawda mamy materac z firmy Janpol, ale kieszeniowy właśnie ze stroną letnią i zimową. Szczerze polecam takie właśnie materace - super wygodne są i wytrzymałe. Dwustronność rzeczywiście jest odczuwalna, zwłaszcza zimą. Mój Szymon śpi na nim od skończenia 3,5 roku
A jeżeli materac ma być dla noworodka i niemowlaka to polecam kokoso-piankowo-gryczany.
riba_1
Mamusia Olivka :)
witam
ja slyszalam ze najlepsze to lateksowe
my mamy taki:
**Materac Lena Lateksowy 70x140 ALVI (1005287557) - Aukcje internetowe Allegro
tyle zu kupiony w niemczech - prawie 200 zl taniej
ja slyszalam ze najlepsze to lateksowe
my mamy taki:
**Materac Lena Lateksowy 70x140 ALVI (1005287557) - Aukcje internetowe Allegro
tyle zu kupiony w niemczech - prawie 200 zl taniej
Ja niedawno dla swojej córeczki kupiłam lateksowo-kokosowy z krainy materacy, córa juz spi na nim 3 miesiąc i jak narazie materac jest super
Mamuska29 i ja również jestem szczęśliwa z zakupu materacu lateksowo-kokosowego a dokładnie ten model Materac Lateksowo Kokosowy Hevea Disney Baby 120X60, -120X60-KrainaMateracy.pl firmy Hevea. Wiele opinii czytałam na temat tej firmy i w większości są pozytywne. Mamuska29 na którym dokładnie córeczka śpi?
Blubalon_pl
Zaangażowana w BB
Na forum można znaleźć szereg pozytywnych opinii na temat materacu lateksowo-kokosowego i chyba coś w tym jest bo nie odkształca się i wytrzyma przez długi czas,zapewniając wygode naszemu dziecku.
Blubalon_pl
Zaangażowana w BB
Piszesz o materacu dla dziecka czy dla siebie? Bo to moim zdaniem też zasadnicza różnica,w wątku chodzi o materac do łóżeczka dla naszego dziecka
reklama