reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki fotelik dla naszego skarba :)

No fajny ten fotelik, a moja Zosia tak przyzwyczaiła się że jedzie tyłem do kierunku jazdy że teraz jak jedzie przodem strasznie mi marudzi i nie lubi jezdzić w foteliku wolała w nosidełku ale juz wyrosła z niego ....nie wiem co zrobić :no:

reklama
Skusiły mnie dwie rzeczy: obrotowy fotel ( przy moim ryczku może być zbawienny), no i atrakcyjna cena (w opcji kup teraz 999 zł:dry:), można rzec 2 stówki drogą nie chodzą:happy2:

Mi nie zależy na tym aby obracał się w obie strony, chociaż napisane jest na stronie bebe confort, że jest możliwość obrotu siedziska w obu kierunkach - w prawo i w lewo, w zależności od miejsca montażu w samochodzie.

Miśka, fotelik susper, ale chyba nie chcesz uzywac tego ze jest obracany w czasie jazdy:confused::sorry2:??
Wydaje mi sie to niezbyt bezpieczne.:confused:
tak tylko sobie gdybam <czasami na mnie nie naskakujcie:-D;-)>

A my juz jakis czas temu kupilismy taki i bardzo go sobie chwale -naprawde jest funkcjonalny, wygodny i co najwazniejsze- bezpieczny. W testach dostał takie same noty jak Tobi maxi cosi. I tez zastanawialismy sie który z tych dwoch(bo ja uznaje tylko foteliki z isofixem) . Jednak jesli ktos chciałby taniego fotelika -do 400 zł to taki sam mozna kupic bez isofixu.A to co mnie przekonalo do tego fotelika, a nie do Maxi Cosi Tobi to szerokosc siedziska- Tobi jest bardzo wąski i nie wyobrazam sobie zeby dziecko powiedzmy 2-letnie w zimowym ubranku mogło w tym wygodnie siedziec:no:

CHICCO KEY 1 X+ ISOFIX FUEGO, NOWOŚĆ 2008 (285683777) - Aukcje internetowe Allegro

Miśka -fotelik , który kupiliście dla Wiki tez jest extra!Jakos wczesniej na niego nie trafiłam bo pewnie tez przyjrzałabym mu sie bliżej;-)

reklama
Wiem Kasiad, że nie w kazdym ale w naszym aucie jest taka mozliwosc i dlatego chciałam ja wykorzystac :tak:

Ja nie szlaleję z kupowaniem zabawek ani ciuszków- tu zachowuje umiar i rozsądek( chociaz mój mąż widzi to trochę inaczej:baffled:) na szczęście jeśli chodzi o takie wydatki jak fotelik z isofixem na który sie uparłam to bylismy zgodni i nie załuję. :tak::-D

Do góry