Ja odkąd pamiętam piję wodę mineralną Żywiec Zdrój i także piłam tą wodę w ciąży a teraz także tą wodę pije moje dziecko. Wszystko było i jest ok, uważam, że jest to jedna z lepszych wód mineralnych. Także lekarz powiedział, że spokojnie mogę pić tą wodę i dawać ją dziecku tylko jeszcze lepiej by było jakby tą i każdą wodę mineralną przegotować dopóki dziecko jest małe. Możecie tutaj poczytać więcej o wodzie Żywiec Zdrój o zobaczyć jakie ma wartości odżywcze: Link do: Woda mineralna Żywiec Zdrój - najlepsza hurtowa cena
reklama
zoyadlu
Zaciekawiona BB
o to super masz jak u Was wodą w kranie nadaje się do picia, nie wszyscy mają tyle szczęścia ale czytałam już o takich rozwiązaniach gdzie można sobie zamówić wodę do domu Link do: Dostawca wody do biura, firmy i domu - Dar Natury czy firmy, na pewno lepsze to niż dźwiganie ciągle zgrzewek z wodą do domu
blubblefly
Początkująca w BB
to zalezy od miejscowosci w ktorej mieszkasz. Np u mnie woda ma bardzo wysokie stężenie fluoru i nie poleca sie jej dzieciom.Tak naprawdę, to zwykła kranówka też jest spoko - taka najzwyklejsza z kranu. A nawet czasem lepsza, od tych butelkowanych wód.
reklama
Warto sprawdzić jakie są zalecenia miasta czy woda nadaje się do picia. Jeśli tak, to jest to najlepsze i najtańsze rozwiązanie
Podziel się: