reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
zdecydowanie "żywiec zdrój". ma te wszystkie certyfikaty, badania, a co najważniejsze jest smaczna
natkaa w
Fanka BB :)
Ja kupuje Cisowiankę, Nałęczowiankę, żywiec Zdrój czasem jak jest Muszyniankę. Tylko niegazowane. Ostatnia wg mnie najsmaczniejsza.
Mariolciaa
kasia-matiy
ja dziecku podawałam primaverę, a jeśli akurat nie było to inną źródlaną wodę niskosodową ... swoim smakiem się nie kierowałam bo zwykle nam smakują wody o wyższej zawartości sodu .... także cisowianka, nałęczowianka. osobiście nie polecam żywiec zdrój, po niej ciągle miałam suche gardło a po czasie i choroby gardła, rozmawiałam także o tym ze znajomymi i również u siebie zauważyli takie dolegliwości które ustępowały po zmianie wody ... ostatnio kupuję wodę źródlaną z biedronki i ona mi pasuje, pijam tylko niegazowane bo po gazowanych mam problemy z gardłem ;-) niektórzy kupują tę wodę Mama i Ja, też kilka razy kupiłam jak była w promocji akurat, osobiście nie widzę między nimi większej różnicy, ważne że dziecko pije wodą źródlaną (nie mineralną), niskosodową i to jest jego główny napój a nie soczki czy herbatki :-)
Mariolciaa w tej wodzie zastanowił mnie wysoki (wg mnie) poziom siarczanów ... nie kojarzę aktualnie jak jest w innych wodach ale trochę mnie to martwi :-( czy od tego przypadkiem nie można się nabawić refluksu żołądka? muszę koniecznie przeczytać jak to jest z innymi wodami ...
Mariolciaa w tej wodzie zastanowił mnie wysoki (wg mnie) poziom siarczanów ... nie kojarzę aktualnie jak jest w innych wodach ale trochę mnie to martwi :-( czy od tego przypadkiem nie można się nabawić refluksu żołądka? muszę koniecznie przeczytać jak to jest z innymi wodami ...
Ja też podaję Ustroniankę oraz wodę Mama i Ja
reklama
Podziel się: