reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaka to płeć?

Mi też bardzo ciezko pogodzić się z brakiem córki i tez
Raczej nie będę już miała. .żałuję że faktycznie nie zdałam się na ten chinski kalendarz, jakkolwiek śmieszne może to się wydawać.

reklama
Masz inne zdjęcia? Takie żeby było całe dziecko, z profilu?
Bo mi nie wygląda aż tak ewidentnie , ja o swoim chłopcu dowiedziałam się pierwszego dnia 13tg i pomyłki nie było. Ale bardziej ewidentne jest nachylenie woreczka plciowego, a do tego jest inne zdjęcie.
Wyrostka płciowego ;-) ;)

Mi też bardzo ciezko pogodzić się z brakiem córki i tez
Raczej nie będę już miała. .żałuję że faktycznie nie zdałam się na ten chinski kalendarz, jakkolwiek śmieszne może to się wydawać.[/
Ja wiem że będę kochała to dziecko, ale też mi jest tak strasznie ciężko, że co noc płacze z bezsilności. Starszy synek chciał siostrę, trzymał kciuki, i wciąż pytał o płeć

Mam dwóch synów i nie zamieniłabym ich za nic w świecie !
Kasiu ja wiem że swoich trzech też nie zamieniłabym i kochać będę z całego serca ...już kocham przecież, ale jakiś mały smutek gdzieś tam leży na dnie serca. Cały czas czułam że noszę córeczkę i lekarz w 12 tyg też powiedział że raczej córka....może niepotrzebnie się nastawiłam i teraz cierpie

Kasiu ja wiem że swoich trzech też nie zamieniłabym i kochać będę z całego serca ...już kocham przecież, ale jakiś mały smutek gdzieś tam leży na dnie serca. Cały czas czułam że noszę córeczkę i lekarz w 12 tyg też powiedział że raczej córka....może niepotrzebnie się nastawiłam i teraz cierpie
A pokaż zdjęcie z 12 tygodnia

reklama
Hej.Widzę ten nagłówek i aż muszę skomentować. 1 syna urodziłam w wieku 18 lat z całego serca pragnełam żeby było tak 1 chłopiec 2 córka.Na usg dowiedziałam się że będę mieć córkę nie budziło to aż tak mojej radosci jak nowina że 1 jednak syn.Dopiero pod koniec ciąży dowiedziałam się że to chłopczyk że to mój wymarzony synek .Nawet przy porodzenie spytałam czy ja napewno urodziłam syna ;) .Teraz w wieku 23 lat również zaszłam w planowana 2 ciąże .Niestety nie dane było mi się nią cieszyć bo poroniłam .Nie będę pisać jak bardzo marzyłam z chłopakiem o córce.Gdybym jednak miała 2 syna no mogłabym być bardzo rozczarowana .Nie będę się wymądrzać ale droga autorko bóg dał mi lekcje życia .Zabrał mi to dziecko żebym doceniła je nie ważne na płeć .Nawet nie wiesz ile bym dała żeby cofnąć czas i już nie ważne czy miałam syna czy córkę.Mam nadzieje tylko że syn nigdy nie zostanie jedynakiem jak ja .A do Ciebie droga autorko ciesz się nawet i 3 chłopcami bo niektórym bóg nie daje się cieszyć nawet 1 dzieckiem .

Do góry