reklama
Kasia323
Fanka BB :)
Wargi wygląda tak... ziarenko kawy .. to zdjęcie z 15 tygodniadziwne tylko że w 14 tygodniu i takiego dużego siusiaka by miał ale wszystko możliwe narządy mogą być opuchnięte
Załączniki
Loli05
A nozesz opisac czy to jest mega powiekszony obraz lechtaczki?czy to sa nozki i posrodku "to ziarenko" zainteresowalo mnie to a nie wiem gdzie patrzecWargi wygląda tak... ziarenko kawy .. to zdjęcie z 15 tygodnia Zobacz załącznik 924393
Ja dowiedziałam się w 15 tyg płec że będzie syn, zdjęcie USG i widok siusiaka było już ładnie widaćdziwne tylko że w 14 tygodniu i takiego dużego siusiaka by miał ale wszystko możliwe narządy mogą być opuchnięte
Kasia323
Ziarenko kawy czyli wczesny rozwój narządów kobiecych dokładnie tak wyglądaA nozesz opisac czy to jest mega powiekszony obraz lechtaczki?czy to sa nozki i posrodku "to ziarenko" zainteresowalo mnie to a nie wiem gdzie patrzec
Załączniki
Loli05
Aha dziekujeZiarenko kawy czyli wczesny rozwój narządów kobiecych dokładnie tak wygląda Zobacz załącznik 924468
Loli05
Ja mam jednego chlopca i bym bardzo chciala miec 3 chlopcow!ale rozumiem ze chialabys dziewczynke,moze bedziesz kiedys miala duzo wnuczek duzo zdrowia dla wasto już nie mam żadnej nadziei, już nigdy nie będę miała córeczki...trudno. Dziękuje Wam Kochani za komentarze.
reklama
Masz inne zdjęcia? Takie żeby było całe dziecko, z profilu?
Bo mi nie wygląda aż tak ewidentnie , ja o swoim chłopcu dowiedziałam się pierwszego dnia 13tg i pomyłki nie było. Ale bardziej ewidentne jest nachylenie woreczka plciowego, a do tego jest inne zdjęcie.
Bo mi nie wygląda aż tak ewidentnie , ja o swoim chłopcu dowiedziałam się pierwszego dnia 13tg i pomyłki nie było. Ale bardziej ewidentne jest nachylenie woreczka plciowego, a do tego jest inne zdjęcie.