reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaka to płeć?

płeć.jpg
No właśnie jaka wg, Was? Po cichutku marzę o córeczce bo mam już dwóch cudownych synków.

Załączniki

• płeć.jpg
    płeć.jpg
    577,6 KB · Wyświetleń: 401
  • płec 2.jpg
    płec 2.jpg
    577,5 KB · Wyświetleń: 358
reklama
czyli to pomiędzy nogami to siusiak a nie pępowina? może cos się zmienić jak coś? 14 tydzień to chyba jeszcze nic przesądzonego

Powiem Ci że ja tam widzę i siusiaka i łechtaczkę, w zależności od tego jak głowę przekrece ;) ale jak przyglądam się skrupulatnie to wydaje mi się, że dość wyraźnie widać kształt moszny i penisa.

jej też mi się tak wydawało ale miałam nadzieje....no cóż jak się okaże że dziewczynka to będę skakała z radości a jak chłopiec to też się ucieszę, będę miała trójkę muszkieterów

reklama
Oj zdarzają, u znajomej cała ciaze był chłopiec, miał ważyć ponad 4 kilo a urodziła się dziewczynka niecałe 3 kg.. To zaskoczenie!
Klaudia chciałabym aby u mnie taka pomyłka nastąpiła, tak bardzo marzyłam o córeczce ....ale synka oczywiście kochałabym również ponad wszystko...

Do góry