reklama
Buty-dla-dzieci_com_pl
Zaciekawiona BB
Pastę do zębów najlepiej smakową,tak aby w razie przypadku połknięcia,nie było żadnych problemów,natomiast co do szczoteczki to szukaj z miękkim włosiem,cenowo do 10zł spokojnie znajdziesz w wielu sklepach internetowych z artykułami dla dzieci
mommy123
Zaciekawiona BB
Pasta musi być smaczna i najlepiej kolorowa, bo inaczej mycie ząbków to będzie dramat Trzeba pozwalać dziecku myć samemu, fajnie też śpiewać podczas mycia piosenkę "szczotko, szczotk, hej szczoteczko..." - jak codziennie po 2 razy tak pośpiewacie, to zobaczysz, że mega szybko dziecko zacznie łapać słowa piosenki i powtarzać )
My akurat mamy taki cały zestaw z Chicco - pasta, szczotka i etui do tego. Mała od początku polubiła, szczoteczka ma miękkie włoski i nie wypada jej z rączek. Pasta truskawkowa, więc smakuje Ja polecam
My akurat mamy taki cały zestaw z Chicco - pasta, szczotka i etui do tego. Mała od początku polubiła, szczoteczka ma miękkie włoski i nie wypada jej z rączek. Pasta truskawkowa, więc smakuje Ja polecam
Taka, która będzie miękka i zachęcała do mycia. Zróbcie z tego zabawę, a nie nudny obowiązek. Ja staram się zawsze zmieniać szczoteczkę syna co kilka m-cy i pozwalam mu ją wybrać sam lub daję jako niespodziankę. Zawsze się to sprawdza Tak polecił mi dentysta, który ma swój gabinet stomatologiczny w Gdynia Link do: Gabinet stomatologiczny w Gdyni