reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaka spacerówka parasolka?

Niestety ze względu na wyjazd wakacyjny budżet mamy ograniczony możemy na wózek wydać do 600zł i ani złotówki więcej, a lepsze wózki z Inglesiny czy Maclarena kosztują powyżej tysiąca :-( Jakoś tak padło na markę Espiro. Mamy z tego fotelik samochodowy i jesteśmy zadowoleni, ale jak jest z wózkami to nie wiem, jak kupimy to będę testować, tylko trzeba będzie się w końcu na któryś model zdecydować.

reklama
inglesinę trip kupisz już za 700 zł :tak: Zresztą znalazłam ostatnio znajomej maclarena z nowej kolekcji za 799 zł, wózek z papierami i gwarancją, nowy, takze jak sie dobrze poszuka to można znaleźć. Wiesz, ktoś kupi parasaolkę za 200 zł i też powie, ze suer, ze jest zadowolony, ja jestem porostu bardziej wybredna. :-D Zapraszam na mojego bloga :-)

My kupiliśmy zupełnie inny wózek. Znalazłam dużo dobrych opinii na temat wózka NUNA NUNA, Wózek Nuna - Sklep Dystrybutora zaprasza na zakupy » Nowość! Pepp kol. Scarlet
Kupiliśmy go przed wyjazdem nad morze i jestem z niego bardzo zadowolona. Bardzo dobrze się go prowadzi, dziecko zadowolone i wygodnie mu się w nim śpi. Bałam się, że coś mi nie będzie w nim pasować, ale jestem z niego naprawdę zadowolona po co najmniej miesiącu intensywnego użytkowania :tak:

Ostatnio w sklepie BIEDRONKA pojawił się wózek spacerowy parasolka taki z myszka miki i zastanawiam się czy któraś z mam skusiła się na niego?
Potrzebuje tani wózek na krótkie spacery dla 2- letniego dziecka. Często jeżdżę też autobusami i zależy mi na jego lekkości. Mój jest niestety ciężki i duży i w niektórych sytuacjach jest to kłopotliwe.
Nie spodziewam się, że jest to porządny i wytrzymały wózek, liczę się z tym, ze się rozpadnie po sezonie :) tylko czy do tego czasu sprawdzi się na naszych drogach i krzywych chodnikach? Ma go któreś z Was i może podzielić się opinią?

Co do wózka z Biedronki to nie wiem, ale czasem te marketowe z zupelnie nieznanych firm okazuja sie solidniejsze od tych reklamowanych. Myśle że jak jest w przystępnej cenie i ma służyć ze tak powiem doraźnie to można sie skusić na niego :)
My się jednak narazie wstrzymaliśmy z zakupem spacerówki, na wakacyjny wyjazd zabieramy nasz duży wózek, a po powrocie jak uskładamy więcej pieniążków to kupimy z inglesiny badź maclarena. Nam ma on służyć jako główna spacerówka także wolimy kupić lepszy, ale o takim dużo tańszym też myślałam, ale to dopiero jak nasza Majcia podrośnie i chodzić zacznie, wtedy na pewno wygodniej mieć taki zwykły.

Ja mam 2 wozki, pierwszy od urodzenia joolz day, jestem bardzo zadowolona, ponoc jest lepszy od bugaboo. A pozniej jako spacerowke, nie chcialam typowej skadanej parasolki, zdecydowalam sie na britax b-agile skladany jedna reka praktycznie i jestem super zadowolona, zdaje egzamin typowej parasoli. Moja przyjaciolka ma navington scooner ktory miesci sie w twoim budzecie i tez jest zadowolona. Wybor jest bardzo duzy, sama wiem jak ciezko jest sie zdecydowac :) powodzenia

Witam
Dziewczyny co sądzicie o wózkach Jane Cross reverse lub Jane Muum czy któraś z was posiada ten wózek potrzebuje opini ponieważ jestem na kupnie jednego z nich
Bardzo proszę o odpowiedz
Pozdrawiam

Mialam jane carrerę, challengera i ridera. Pierwsza sprawa chamulec lubi opadać (jest ręczny). Mi akurat serwis wymienił bez problemu. Innym razem reklamowalam trzeszczący stelaż i uznali to za bezpodstawne (wózek mial 2 m-ce). Serwis ogolnie maja kiepski, niestety przekonałam się na swojej skórze. Wózki ogólnie sa fajne dla dzieci, mają fajne materiały, ale cena jest za wysoka do jakości - moim zdaniem. Jeśli masz jeszcze czas, porozglądaj się za czyms alternatywnym.

reklama
ja od początku posiadam wózek-parasolkę Ritmo, to mój pierwszy wózek typu spacerówka i chyba tak już pozostanie, juz moja siostra mi ten model polecała bo sama z niej korzystała... to co mi się w niej najbardziej podoba to jego skrętne, pojedyncze koła przez co prowadzi się go bardzo lekko i cicho

Do góry