reklama
Patrycja35
Fanka BB :)
Mialam rozne ale apka Flo skradla moje ❤
SleepingBeauty
Ja polecam Ciąża+
Celia89
Najbardziej jestem zadowolona z Preglife, wydaje się najradziej przejrzysta i wiarygodna
, mam też Ciąża+ piękna grafika, dużo artykułów, śmieszne porównania dziecka do owoców, słodyczy i zwierzątek
BabyApp- graficznie prosta, ale zawiera masę informacji, co się z Tobą i dzieckiem dzieje.
Moja Ciąża - podobnie jak wyżej
Moja Ciąża - tak dwie apki mają podobną nazwę i też jak kto lubi masa czytania
mam ich kilka bo co tydzień ciąży celebruje to i sobie czytam, co mój dzidziuś umie jak już wygląda ile może ważyć i mierzyć. Dodadkowo apki zawierają przydatne listy wyprawek dla dziecka, do szpitala, dla mamusi na porodówkę, plany porodów i tp i td
, mam też Ciąża+ piękna grafika, dużo artykułów, śmieszne porównania dziecka do owoców, słodyczy i zwierzątek
BabyApp- graficznie prosta, ale zawiera masę informacji, co się z Tobą i dzieckiem dzieje.
Moja Ciąża - podobnie jak wyżej
Moja Ciąża - tak dwie apki mają podobną nazwę i też jak kto lubi masa czytania
mam ich kilka bo co tydzień ciąży celebruje to i sobie czytam, co mój dzidziuś umie jak już wygląda ile może ważyć i mierzyć. Dodadkowo apki zawierają przydatne listy wyprawek dla dziecka, do szpitala, dla mamusi na porodówkę, plany porodów i tp i td
U
użytkowniczka Co
Gość
Długi czas korzystałam z Ciąża+ ma bardzo fajną grafikę, dużo opisów, ale zrezygnowałam z niej na rzecz Preglife, która odzwierciedla realną wagę dziecka, zawiera opisy, co dzieje się z dzieckiem, mamą i partnerem. Można w niej sprawdzić, w którym tygodniu będziemy danego dnia, odlicza dni do porodu, zawiera również pamiętnik i jest przejrzysta [emoji4]
W ciąża+ jest fajna opcja ustawienia rzeczywistego wymiaru dziecka w danym tygodniu, dzięki czemu łatwiej jest nam je sobie wyobrazić jak na ekranie pojawia się, np. 7 cm maluszek, a nie zwyczajny obrazek.
W ciąża+ jest fajna opcja ustawienia rzeczywistego wymiaru dziecka w danym tygodniu, dzięki czemu łatwiej jest nam je sobie wyobrazić jak na ekranie pojawia się, np. 7 cm maluszek, a nie zwyczajny obrazek.
reklama
reklama
A czy ta aplikacja jest płatna?Ja polecam Ciąża+