reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

Na początku chcieliśmy zielony ale trochę zbyt jaskrawy był. Całkiem jasnego nie chcieliśmy ze względów zimowych, wiadomo błoto i zaraz będzie widać. Z pozostałych kolorów mi podobał się ten fioletowy,a mężowi niebieski tow drodze kompromisu zdecydowaliśmy się na czarny. Będzie pasował i do chłopaka i dziewczynki. :-) Fotelik wczoraj żeśmy zamówili tak w ciemno bo to nowy model i nie ma jeszcze testów ale myśle że będzie dobry. Aton 3 marki Cybex na isofixie. Ale kolor już taki w siwy wpada. Rocky Mountain czy jakoś tak.

reklama
zabila...super wozek:-)
widze, ze jednak bebetto wygrywa!;-)ja tez jestem super zachwycona, co prawda dalej jezdze tylko po domu, ale samo to sprawia mi duza przyjemnosc:-)

Maciurka - jeszcze nie kupiliśmy, mieliśmy z babką w niedzielę się spotkać w połowie drogi, żeby nie kupować w ciemno, ale coś zaczęła kręcić, że jednak nie mogą bo coś tam. I chce od nas połowę wartości na przelew, a potem drugą połowę jak wózek dojdzie. Ale my tak nie chcemy, za duże ryzyko. Nie znamy babki, skąd mamy pewność, że zobaczymy ten wózek u siebie w domu? Mamy zamiar jeszcze się z nią kontaktować i dać jej w pewnym sensie ultimatum, że albo puści paczkę za pobraniem albo nie kupujemy wcale. Dziwię się jej trochę, bo mówiła, że sprzedaje już wózek ponad pół roku, a na to pobranie, że nie bardzo bo się długo na pieniądze czeka. No może i owszem, ale czym jest tydzień względem pół roku? Źle myślę? Jak nic z tego nie wyjdzie to będę zła, bo już się nastawiliśmy na ten wózek.

Żabila, też myślałam nad tym modelem, dasz znać jak się sprawdza z dzidzią w środku, generalnie bardzo fajny ;-)

Na szczęście udało się jakoś dogadać. Teraz babka ma wysłać, więc czekamy. Powiedziała, że z tydzień może to potrwać, bo czeka na męża czy coś, więc musimy uzbroić się w cierpliwość. Jak dojdzie - dam znać :)

reklama
Trochę z opóźnieniem, ale zdaję relację :)
Otóż w piątek, w prezencie urodzinowym niemalże, przyjechał nasz wózio :D Czerwona, piękna, lekka, zwinna Teutonia :) Tak jak pisałam, kupiliśmy używaną, po 1 dziecku. Ale jest bajer bo wózek do końca października jest na gwarancji. Wygląda prawie prosto jak ze sklepu!! Siedzisko spacerówki i gondola bez praktycznie żadnych oznak użytkowania!! :-) Jedyne co to stelaż od składania jest trochę porysowany, ale to myślę, że przy nowym i tak prędzej czy później by się porysował, bo taka jego uroda składania. Wszystko się montuje na klik, łatwo i przyjemnie. Budka mega opuszczana, większość wyściełana takim welurkiem-pluszem :) No i najważniejsze - 2500zł w kieszeni :D
Nie wstawię niestety zdjęć, bo nie wiem gdzie mam kable od telefonu/aparatu, ale na prawdę niewiele się różni od tych zdjęć na str teutonii, także jakby ktoś chciał to wstawiam :)
http://www.teutonia.com/typo3temp/pics/a95a163389.jpg
30965481fc.jpg

143f677c6b.jpg

Do góry