Hej Dziewczyny, widzę, że faktycznie w temacie wózków wre

Ja się przypominam, pisałam tu w okolicach marca/kwietnia, ale od tamtej pory tyle się u nas działo, że tylko czasem coś poczytałam ale o pisaniu nie było mowy.
Właśnie jesteśmy również na etapie burzy mózgów o wózkach i ja jestem osobiście załamana. Termin mam co prawda koniec sierpnia więc jeszcze ciut, ale moja głowa pęka od nadmiaru myśli i informacji, niestety głównie ze sobą bardzo sprzecznych. Trochę napiszę o tym co ostatnio przerabialiśmy.
Na samym początku chciałam Jedo Fyn. Ładny, zgrabny, polski, nie aż tak drogi. Ale spacerówka w nim jak dla mnie jest brzydka i było dużo negatywów że budka opada, że coś z hamulcem itp.Poza tym w miarę łatwo go kupić no i pasuje na niego maxi cosi cabrio co dla nas jest priorytetem.
Potem byłam w sklepie bo się napaliliśmy na Baby Active. Jak się okazało, na stronie piszą, że gondola duża a tym czasem jest 73 jak mi ekspedientka zmierzyła. Więc odpada.
Ta sama Pani polecała jeszcze Lupo. Ładny nawet ale jakoś do mnie nie trafia.
Więc siedziałam i grzebałam w necie i myślę - jest! Znalazłam swój wózek - Bebetto Nico Plus

Tak jak pisałyście - bardzo dużo pozytywnych opinii, cena przystępna, duża gondola, praktycznie wszystko co chciałam mieć to ma. Z racji tego, że mój M bardzo zwraca uwagę na jakość, wykonanie i elementy techniczne, mówimy dobra - idziemy obejrzeć. Na żywo już się nam taki super nie wydał. I lipa. Jeszcze większa lipa jak poszliśmy znowu do zaufanego sklepu, gdzie się znają na rzeczy, Pani mówi - owszem, Bebetto mają, ludzie je chętnie kupują, ale 95% tych wózków wróciło do reklamacji. I co? i ja się złapałam za głowę.
Za to znowu Pani bardzo dobrze się wypowiadała o Jedo. Z tym, że wersja Fyn ale Memo. Ponoć od miesiąca, dwóch w ogóle dostępna na rynku. Ma duża gondolę, wszystkie inne bajery i dwie budki - inną do gondoli i inną do spacerówki. Że niby Jedo jest bardzo dobrze wykonany, z dobrych materiałów i na niego reklamacji nie mają. Muszę zobaczyć jak się prezentuje ta od spacerówki, może to uratuje ten wózek.
Bo ja już na prawdę nie wiem co zrobić

Help.