reklama
MamaWojtulinka
Zaciekawiona BB
okGosia, Sinlac jest sam w sobie bardzo kaloryczny i nie dodaje się już do niego mleka. Przygotowuje się go tylko na wodzie. Mój Wojtek je Sinlac na kolację, przed spaniem. Wsypuję 7,5 łyżki Sinlacu do 210 ml wody i wypija to w 4,5 minuty (mierzyliśmy stoperem , tak mu smakuje. Tyle że to są proporcje do butelki. Sinlac jest słodkawy, spróbuj, może Twojej Emilce posmakuje.
MamaWojtulinka
Zaciekawiona BB
O, chyba pisałyśmy w tym samym czasie, bo dopiero zobaczyłam ostatni post . Może po prostu Emilce nie smakuje? Nie mam pojęcia, dlaczego, bo Sinlac nawet mi smakuje :-)
Eksperyment przeprowadzony!
Przygotowałam sinlac tak jak pisałaś i Emilcia się go nie chwyci! Ale spróbuje jutro, może posmakuje i zacznie jeść. My nawet mamy problem z kaszką, jak zagęszczę jej mleko to nie zje jak nie śpi więc daje jej na śpiocha. I wcale nie protestuje:-).
Oj grymaśne to moje dzieciątko
Przygotowałam sinlac tak jak pisałaś i Emilcia się go nie chwyci! Ale spróbuje jutro, może posmakuje i zacznie jeść. My nawet mamy problem z kaszką, jak zagęszczę jej mleko to nie zje jak nie śpi więc daje jej na śpiocha. I wcale nie protestuje:-).
Oj grymaśne to moje dzieciątko
Podziel się: