Bolilol
Fanka BB :)
jaki już duży ale niezmiennie słodziaśny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaki już duży ale niezmiennie słodziaśny
A jaki dożarty czasamijaki już duży ale niezmiennie słodziaśny
Jaki on fajniusi a przystojny... Będą ci dziewczyny syna wyrywać
Jest wspaniały
Poki co to on wyrywa na poczekalniach, ale interesują go głównie faceci w wieku jego dziadkaJaki on fajniusi a przystojny... Będą ci dziewczyny syna wyrywać
I co się dziwiszPoki co to on wyrywa na poczekalniach, ale interesują go głównie faceci w wieku jego dziadka
Bo dziadka uwielbia.
Różnie.I co się dziwisz
A tak serio, to naprawdę fajniusi. Niewiele po nim widać, że za wcześnie się urodził. To dobrze. Cieszę się. Ty też się raduj. Fajnie, że się odezwałaś.
Powiedz jak się odnajdujesz w roli pełnoetatowej mamy ?
Jeśli masz możliwość, to może zostań dłużej w domu. To mentalnie ciężkie, ale też urocze.Różnie.
Czasami mnie trafia od siedzenia w domu i powtarzalności dni, a czasami mam ochotę płakać jak myślę o tym, że pójdzie w przyszłym roku do żłobka.
Właśnie nie bardzo. Ale mam dużo urlopu, to dociągnę do roczku korygowanego. A potem będziemy kombinować.Jeśli masz możliwość, to może zostań dłużej w domu. To mentalnie ciężkie, ale też urocze.