reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak zająć głowę, kiedy dziecko jest w szpitalu?

reklama
Póki co to zaliczamy całą gamę wrzasków 🙈 a taki był grzeczny do tej pory :D
Zaczyna sobie Was ustawiać :D .
Dużo zdrówka dla Stasia i powodzenia dla Was ❤️. Pamiętam jak pisałaś, że na 4 piętrze mieszkasz i jesteś w domu przez szyjkę macicy i pessar. Cudownie ta historia się zakończyła ❣️

Jaki słodziak :) Życzę samych pięknych chwil. Też jestem po przejściach i strachach i wiem, że to daje szerszą perspektywę. Jestem pewna, że dasz ze wszystkim radę. Ściskam mocno.

Musiałam tu wejść i jeszcze raz popatrzeć na Staszka :)

I zwrócę uwagę, tak na wszelki wypadek. Lepiej, żebym powiedziała coś co wiesz, niż żeby potem był jakiś kłopot. Na zdjęciu w samochodzie zobaczyłam, że ten pałąk do noszenia łupiny jest podniesiony. Przypomnę, że do jazdy powinien być opuszczony aż do blokady i opierać się na oparciu kanapy. To też musi wejść w nawyk, moje dziecko 3 razy tak jechało - bo niosłam, wpięłam i jedziemy. Dla bezpieczeństwa maluszka pamiętamy o opuszczeniu uchwytu.

reklama
Musiałam tu wejść i jeszcze raz popatrzeć na Staszka :)

I zwrócę uwagę, tak na wszelki wypadek. Lepiej, żebym powiedziała coś co wiesz, niż żeby potem był jakiś kłopot. Na zdjęciu w samochodzie zobaczyłam, że ten pałąk do noszenia łupiny jest podniesiony. Przypomnę, że do jazdy powinien być opuszczony aż do blokady i opierać się na oparciu kanapy. To też musi wejść w nawyk, moje dziecko 3 razy tak jechało - bo niosłam, wpięłam i jedziemy. Dla bezpieczeństwa maluszka pamiętamy o opuszczeniu uchwytu.
Położenie pałąka jest różne dla różnych fotelików. W instrukcjach jest napisane w jaki sposób powinien być ustawiony w samochodzie żeby było bezpiecznie.

Do góry