A.Patrycja
Fanka BB :)
Ale z niego słodki bobas!! Kocham Go! teraz to już mu będzie dobrze, z rodzicami, w domku, w swoim łóżeczku niech rośnie zdrowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale z niego słodki bobas!! Kocham Go! teraz to już mu będzie dobrze, z rodzicami, w domku, w swoim łóżeczku niech rośnie zdrowo
Póki co to zaliczamy całą gamę wrzasków a taki był grzeczny do tej pory
Zaczyna sobie Was ustawiać .Póki co to zaliczamy całą gamę wrzasków a taki był grzeczny do tej pory
pewnie chce chłop nadrobić przytulasy, i ja mu się nie dziwięPóki co to zaliczamy całą gamę wrzasków a taki był grzeczny do tej pory
Musiałam tu wejść i jeszcze raz popatrzeć na Staszka
Położenie pałąka jest różne dla różnych fotelików. W instrukcjach jest napisane w jaki sposób powinien być ustawiony w samochodzie żeby było bezpiecznie.Musiałam tu wejść i jeszcze raz popatrzeć na Staszka
I zwrócę uwagę, tak na wszelki wypadek. Lepiej, żebym powiedziała coś co wiesz, niż żeby potem był jakiś kłopot. Na zdjęciu w samochodzie zobaczyłam, że ten pałąk do noszenia łupiny jest podniesiony. Przypomnę, że do jazdy powinien być opuszczony aż do blokady i opierać się na oparciu kanapy. To też musi wejść w nawyk, moje dziecko 3 razy tak jechało - bo niosłam, wpięłam i jedziemy. Dla bezpieczeństwa maluszka pamiętamy o opuszczeniu uchwytu.