- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Oj prawda Anek@ tu nasi panowie powinni być umieszczeni.Bo przeciesz onich piszemy.
Lepszej lektury niż ten wątek dawno nie czytałam ;D Boskie są te opisy Waszych facetów
Wczoraj poszłam do domu i powiedziałam swojemu, że ich rasa chyba jest faktycznie uszkodzona pod względem wynoszenia tych brudnych skarpetek do pojemnika na brudną bieliznę Bo ja też chodzę i zbieram te nieszczęsne skarpetki po całym domu. Dla ułatwienia zawsze mój mężulek zostawia mi je parami, więc nie jest tak źle
Pozdrówki
Wczoraj poszłam do domu i powiedziałam swojemu, że ich rasa chyba jest faktycznie uszkodzona pod względem wynoszenia tych brudnych skarpetek do pojemnika na brudną bieliznę Bo ja też chodzę i zbieram te nieszczęsne skarpetki po całym domu. Dla ułatwienia zawsze mój mężulek zostawia mi je parami, więc nie jest tak źle
Pozdrówki
Rybcia_21
Fanka BB :)
martita to fajnie jak nasz wątek bardzo ZCi się spodobał
Rybcia, jak czytam Wasze przypadki to przed oczyma staje mi mój ślubny Żeby go Wam jeszcze przybliżyc to napiszę, że np. jest bardzo praktyczny i na rocznicę ślubu nie dostaję romantycznych bukietów ciętych kwiatów (bo nietrwałe) ale: kwiat doniczkowy i np..mikser))
A jak go wzięłam ostatnio na wizytę do pani gini, to mało nie zemdlał. Pani mu opowiadała jak to przy prodzie będzie stał z tej mojej "ładniejszej" strony, czyli koło głowy ale i tak jej nie słuchal tylko patrzył na ścianę...
To był jego pierwszy raz i ostatni Nie zdążę go już wychować od porodu
A jak go wzięłam ostatnio na wizytę do pani gini, to mało nie zemdlał. Pani mu opowiadała jak to przy prodzie będzie stał z tej mojej "ładniejszej" strony, czyli koło głowy ale i tak jej nie słuchal tylko patrzył na ścianę...
To był jego pierwszy raz i ostatni Nie zdążę go już wychować od porodu
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
aLBO NA FORUM PODEJRZAŁ! Pytałaś?!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: