- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
To mój ukochany ostatnio bardzo lubi pilnować Oliwki, ja mam czas się wykąpać, zjeść, a dziś nawet zdążyłam wydepilowac nogi... no ale skoro TAK wygląda jego pilnowanie to ja się nie dziwię ...
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Boskie Magdaleona!! Nic dodać nic ująć
A mój Mich chodzi bardziej nerwowy niz ja. Zostawił u mojej mamy jakiś klucz od kompletu samochodowego (taki do odkręcania czegoś tam) na ławce przed domem i jak mu wczoraj o tym powiedziłam to sie zdenerwował, ze go nie przywiozłam, ze tam leży na ławce i pewnie rdzewieje.
A skad ja miałam pewność ze to akurat jest nasz klucz??? Tylko brat tak domniemywał,ze to pewnie nasz. Przecież nikt go nie ukradnie i jak pojedziemy następnym razem to On sobie Go zabierze. Bo ja nie mam co innego wozić w torebce tylko jakiś klucz????
I widziałam,ze jeszcze dzisiaj Go trzymało przez głupi klucz. A jak On mi niszczył rózne pojemniki i miseczki do farb i innych rzeczy przy remoncie to co???? Też mnie "cholera brała". Ale nie wkurzałam sie tak jak ten Mój Nerwus.
To w końcu kto chodzi w ciaży na przedostatnich nogach??? Ja czy Michu??? Bo ja juz nie wiem
A skad ja miałam pewność ze to akurat jest nasz klucz??? Tylko brat tak domniemywał,ze to pewnie nasz. Przecież nikt go nie ukradnie i jak pojedziemy następnym razem to On sobie Go zabierze. Bo ja nie mam co innego wozić w torebce tylko jakiś klucz????
I widziałam,ze jeszcze dzisiaj Go trzymało przez głupi klucz. A jak On mi niszczył rózne pojemniki i miseczki do farb i innych rzeczy przy remoncie to co???? Też mnie "cholera brała". Ale nie wkurzałam sie tak jak ten Mój Nerwus.
To w końcu kto chodzi w ciaży na przedostatnich nogach??? Ja czy Michu??? Bo ja juz nie wiem
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Lidijka ci faceci już tacy są. Mój do malowania łóżeczka wystroił się w najnowszą koszulkę i oczywiście ją wyplamił jakimś klejem. Wczoraj dostał koszulkę, odplamiacz i sam walczył. A co!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: